Julglitter och granknyckning

Jaha, då har  man tagit sitt pick och pack och flyttat från Nysvedet.
Vi trivs bra i nya huset. Just nu ligger fokus på julen. Jag köper upp tonvis med tomtar, gardiner och julgransglitter varje dag känns det som.
Än så länge har vi ingen dator hemma. Eftersom huset lite mindre har vi inte så många rum, så vi ska göra om skrubben/toan/förrådet/skafferiet till datarum, och det tar lite tid.
Man var ju så glad den helgen man höll på att flytta, det gick fort och man hade inspirationen. Men nu har man blivit så mättad på allt sånt, så jag orkar inte göra någonting. Även fast det var två veckor sedan har jag inte satt upp några gardiner. Däremot har vi köpt en till soffgrupp som va ska ha i "lokaln". Trots att vi nu alltså har fyra soffor i huset, så letar jag efter en till, som jag ska ha i mitt finrum där jag ska sitta och dricka vin och bara "känna in rummet". 

Jag har börjat inhandla julklappar också. Det är så mysigt. Jag var ju och handlade in, vad som var tänkt, lite julpyssel. När jag kom ut därifrån panduro hade jag handlat för inte mindre än 932 kr. Så nog fan ska jag lägga ner lite tid på att slå in julklapparna iår.
Någon dag efter åkte jag och svärmor och gjorde Svenstavik. Var på dollar och handlade julpyssel för 800 kr. Så granen blir nog fin den också iår. Sedan var vi och fikade på bröbua (vet ej om det heter så längre).
          Nu har jag börjat fundera på vart vi ska åka och nalla gran. Inte nog med att det är svårt att hitta en fin, man ska ju ha två, en ute och en inne. Upp till Alaska, ner till skuckusågen eller erikjansskogen? Troligen blir det någon annanstans eftersom andra skogsägare alltid har dom finaste.

Jag läste om julkalendern i tidningen för någon dag sedan. Jag blev så glad när jag såg att det var Anders och Måns som hade skrivit den. Dom är ju bara såå bra!

//Sofie - Vilse i Julpyntet


P.S Kan alla mitt lösenord hit? Jessika var mycket sämre än mig på att köra bil. Dessutom var hon inte till så stor hjälp i städningen

RSS 2.0