Jaha, så du är maxad?

Alla barnen var på skalet utom Jennie, för hon var i skalet.

Allt blir så mycket roligare då man är onykter...


Det var i fredags vi packade in oss i Jennies lilla bil och började vår resa neröver. Neröver mot fjället där allt kan hända. Humöret var på topp och förväntningarna var höga. Allt blev precis som vi hade tänkt oss -skitkul! Jag hade mammas sms i bahuvudet hela tiden; ta det lugnt med spriten nu, kom ihåg att du e ovan! Så vi drack sprit. Men vi drack med förstånd och resultatet blev bra. Att tre små tjejer kan få till det så trevligt med en alldeles egen förfest för oss själva är ganska kul. Vi tyckte nog själva att vi var ett stort gäng.
Väl iform var det så dags att knata in mot hotellet. Alla tre var taggade, men det var bara två av oss som höll ut i trängseln framme vid Petters fötter. Jennie pallade inte trycket, men vad gjorde det? -Mer Petter åt Sofie och Kristina. Och så vi gungade med!
Efteråt, då både Petter och syret var slut där uppe på dansbanan gled vi fint ner till riktiga dansgolvet och diggade loss.
Skalet levererar -igen







Vem har tagit panten?

Vem tog panten på bron???? Vem har varit förbi stuga O205 på Skalet och snott våra tomflaskor? VA? Jennie spillde ut Sofies dyrsprit nyss. Sofie löste det med ett sugrör. "Jag brukar alltid ha strumpor då jag har hål i gardinen" "Jag tar dom här lite fulare killarna som håller sig hel!" Forssans gyllene ord hitills. Snart ska vi digga Petter på Skalet. Sverigehelvetet förlorade i handbollen också, kassjävlar. Hej Då SamlarBingo /////////// KåPé

Skön brud gör min helg

Jag blev så djupt överraskad och glad då Jennie Forss tog på sig att köra oss till skalet på fredag! Men jag kände någonstans i bakhuvudet att det inte riktigt kunde stämma... Ett par minuter senare; "ja, alltså, jag vill ju egentligen inte köra, för du vet hur de blir då man far på skalet -man kommer dit men tar sig aldrig därifrån. Så jag tog och bokade en stuga istället..." Dendär forssan, hon kan dedär med att åla sig ur jobbiga situationer! 

Nämen god morgon på mig!

Känns som de e extra svårt att masa sig ur sängen idag. Kan det bero på att Helena springer omkring i lägenheten och snabbpackar för sista-minuten-Thailandsresan hon åker iväg på om 30 min eller beror det på att hon precis kvittrade ur sig "oj va kallt de är idag, -18 grader Sofie!". Hur som helst kan det höra ihop med att skolan idag består av att titta på en kommunikationsfilm "från tidigt 80-tal med väldigt dåligt ljud och bilden är väldigt mörk i bilden på vissa partier, så den är inte så rolig att titta på, men väldigt lärorik!"  bläää

Får man göra så?

Nu sitter jag återigen på bussen in mot stan. Jag fullkomligen hatar att åka buss! Och idag hatar jag busschauffören också; först då jag klev på bussen i svensta så sa jag till han att jag trodde mitt busskort var inställt på vuxen fast de ska vara barn (även fast jag egentligen måste åka på vuxen, då man tydligen bara är barn tills man är 19 år, men jag räknar iskallt med att jag inte ser en dag äldre ut än 18). -"jaha få se då" säger busschauffören och lägger på mitt busskort. "jaadu, du hade rätt om att det var så". -"ja jag förstog de nästan! Så nu drog du en vuxenbiljett ändå?" -"ja de gjorde jag. Du får gå på busstorget och ändra de manuellt." Ja, men fel att du tryckte in en ungjävelsbiljett då gubbjävel! Jaha, sen började vår resa mot stan då. i Skucku stog det en tjej och väntade på bussen. Men busschauffören ser inte den tjejen förrän lite försent, så han börjar bromsa in. Då han står nästan helt still är det precis som han tänker "ne, så här långt orkar jag inte backa" så han kör helt enkelt vidare. Kul för tjejen i Skucku. Tur för den jävla busschauffören att det inte var en liten Sofie Eriksson som stog där i det läget kan jag säga!

Lite av varje, men mest snusk

Så jävla skönt att jag dödade farmakologitentan idag! Och man blir så skönt tom i huvudet efteråt.


Jag gillar att bo med Pantzar! Igår kväll då vi bäddat ner oss i sängen för mys tittar Helena på en naken Brad Pitt på tvn, säger "sofie, jag älskar då vi älskar", rullar över och somnar direkt. Det är kärlek.
Hon konstaterade också att vi snart kommer sova i en vattensäng om vi fortsätter hålla på såhär. Höhö


Har jag då något roligt att berätta en sån för övrigt tråkiga dag? -Nej. Men jag kan tala om att jag fått ett nytt favoritintresse;
Snuskchatta på facebook efter kl 22. Grejt!

Fredagslyx och rasistsvin

Vardagslyx är att få skjuts ner till vägen så man slipper gå de tre kilometrarna till busshållsplatsen på morgonen då man är lite huttrig och allmänt kymig.    Dock blev jag en aning upprörd då jag lyssnade på de sextonåriga svartskallarna som satt bakom mig på bussen sen; "jag frågade om han hotade mig" ..."då kommer min brusha med kniven" blabla. Skicka hem er själv till ert hemland och ta med ert jävla våld för helvete!  Det är alldeles för tidigt på morgonen för sån här skit för Sofie!  Jag vrider upp volymen på podden och glider in i min egna bubbla.

Jag tänker inte gå på skolan idag, jag får inte upp mina ööögon!

Mamma; "Kolla om du ser nån post låda på vägen upp:) " Sofie; "vaddå har våran försvunnit? :-O " Mamma; "Nej. . . En gul menar jag! För avgående post! Stupid!"

Spotify och Facebook är bra skit

Sedärja, då sitter man på sista lektionen på min första termin som sjuksköterskestudent. Grett! Den här tiden har gått så sjukt fort! Sen att jag har tre omtentor under nästa vecka behöver vi inte ta upp =P Jag tycker att pluggandet är så sjukt mycket svårare än vad jag väntat mig, och det vill jag faktiskt skylla på lärarna för - Handledningen är stört dålig; man ska göra en uppgift men vet varken hur man ska göra den eller ens vad man ska göra. Man famlar bara runt i en luddig dimma. Jag inbillar mig att nästa termin kommer bli stört mycket bättre eftersom vi har jättemycket praktik. Dessutom bor jag då själv och kan plugga och äta när det passar mig själv och inte behöver anpassa mig till någon annan. Men känner jag mig själv rätt kommer det bara att bli ännu mindre plugg och ännu mera spotify och Facebook. Höhö. Skönt hur som helst!

Vad är jag sugen på?

Nej du ska inte ta höger vid macken, du ska låta kamelen stå parkerad hela dagen idag  Öppnar dagen med ett kul citat alltså. Anledning; jag var halvsur på förmiddagen, men sen ryckte jag upp mig och nu kvittrar det lite mer om mig.  Jag tog och ringde min lilla kusin och frågade om jag inte kunde få tillbaka min lägenhet; inte alltför glatt svarade han -"när ska jag vara ute?" yeäääh. Om tre månader flyttar man allstå in på Brunnsgr.12 igen. Happy happy!  För övrigt; lite sugen på slalombacken, lite sugen på kite, jag känner mig faktiskt lite sugen på det mesta idag! ;-)

Shape up ffs

Tror jag ska börja fräscha till mig detta år. Första steget tog jag idag; köpte ny rakhyvel. Annars så kan jag berätta att jag nu har jobbat 5,5 timmar av mina 25 som jag ska jobba av tills imorgon. Det känns halvtungt.

RSS 2.0