Husägare

Nu har jag Maria på besök. Vi tittar på Twilight, och kom på att vi åker och tittar på New Moon sen. Spännande!


I fredags blev jag vuxen på riktigt - vi var på banken och köpte hus.
Något annat som har hänt? Nej jag har knappt träffat Mikael på fler veckor nu, eftersom jag har jobbat hela helgen och Mikael är borta på veckorna.
Jobbet i helgen har hur som helst gått toppenbra. I Fredags gick vi på konsert - Måns Måns MÅNS!
Igår bakade vi pepparkakor och fikade adventsfika- därefter kollade vi på Ensam Hemma. Jag älskar dom filmerna!


Måste koncentrera mig på filmen nu
//Sofie - I trans


Pormaskar och bölder

Jag och svärmor for till Hara och hälsade på svärmormor.
De var det bästa jag har gjort på länge;
Märta hade en knöl på ryggen som Carina klämde. Den va typ större än störst!
Jag var på väg att säga "vi tar väl den på din kind när vi ändå håller på?" men jag vågade inte.

Varulvshelg

Då har denna helg passerat. Jag måste säga att det var en av de bästa helgerna på länge!
Torsdag natt var det dags för premiären som vi så länge väntat på. New Moon
Efter filmen frågade folk hur jag tyckte att den var och jag kunde verkligen inte säga det. Hur var filmen? Jag försökte tänka tillbaka, vad hade hänt i filmen? Jag minns inte. Det enda jag tänkte på var alla nakna överkroppar.
När jag såg den andra gången, kvällen efter, var filmen mycket bättre. Då hade jag vant mig vid tanken så att säga. Så då kunde jag fokusera på andra delar av filmen. Och ja, väldigt bra. Jag tror man måste se den två gånger för att uppskatta den. Och jag säger bara; Jacob Black. mums.
Det var mest tjejer på bion, och det märktes. Då Bella har slagit huvudet och Jacob kommer och sliter av sig tröjan för att använda den till att torka blodet - HELA biosalongen började fnittra. Dock inte Helena- hon höll på att dricka cola just då och satte i halsen istället.  Lika så när Edward friade i sista repliken  gick det ett "åååååhh" genom hela publiken. Så roligt.



 




  


Libby awards

Läste precis på nätet att Twilight fick ett pris, Libby Award, för att de varit så omtänksamma mot djuren typ.
Är inte lite av grejen att vampyrfamiljen lever på djur??
Jag blir så förvirrad.

Nu kände jag faktiskt att jag avslöjade mig själv lite här; googlar twilight på nätterna...

SATC

Efter en vecka utan internet gav jag som upp. Efter att ha spenderat hela eftermiddagen på biblioteket(!) kom jag hem för att äta och sedan hoppa direkt i säng. Ingen TV, ingen promenad, ingenting.  Jag följde bara min nyaste rutin; Sex And The City på laptopen hela nätterna långa. Men nu då jag sett klart tredje säsongen fick jag en snilleblixt. Så jag hackade mig in på grannarnas trådlösa nätvärk, och Voilà, i´m in. Varför har jag inte tänkt på detta tidigare?

Nåväl, efter hela två veckor med mina nya vitaminpiller har jag fått lite nya intressen. Pillerna heter "Multipower" och ska innehålla allt bra man kan tänka sig. Och jag känner att de verkligen innehåller en massa bra saker!
1; Mikael tycker om dem eftersom de ger mig ökad sexlust.
2; man blir pigg av dem. Jag hade feber förra veckan, jag kände mig allmänt slö i huvudet men pigg i kroppen. Det gör mig lite förvirrad faktiskt för någonstans långt där inne vet jag att jag fortfarande är sjuk, men eftersom pillerna gör mig pigg känner jag inte av det lika mycket. Det kan vara en anledning till att jag fortfarande tränar; jag vill tro att jag är frisk. vilket i sin tur gör att jag förblir sjuk. Vad jag vill komma fram till är att jag är sjuk fortfarande men märker inte av det.

Åter till mina nya intressen. Jag tänker inte avslöja något annat än att min nya förebild här i livet är Samantha från SATC.

Appro på brödrostar så var jag på barnens hus idag. Jag VILL ha en bilbana i julklapp. Ni vet den reklamen när lillkillen leker med sin bilbana och sätter upp kuddar runt vitrinskåpet för att inte krascha? En sån vill jag ha!


Höstforum 2009

Den blev inte som jag hade tänkt mig, men det var ändå inte dåligt.
Jag hade tänkt skriva något som bara "flyter ovanpå, och summerar" hela helgen, men finner inga ord


Torsdag; Sofie var full redan då vi svängde in på Dollar i Svensta. Det kunde ha varit anledningen till varför hon inte riktigt hängde med i receptionen då hon skulle hämta ut stugnycklarna. Synd att hon missade ögonblicket då receptionisten måste ha förklarat "det blev något fel då ni bokade stugan, så alla andra har obligatorisk städavgift men inte ni, NI MÅSTE STÄDA SJÄLV". Eller så struntade receptionisten i att förklara detta för henne så hon kunde ta ut en extra städavgift på 1500.- på söndagen.
Nåväl, lagom grundning på kvällen. Sofie och hennes polare glider in till Lunert c/o´s stuga och råkar dra ett skämt som antyder till homosexualitet hos en viss person (om jag skriver en-dryg-jävel fattar de flesta vem jag menar?). Det var absolut inte meningen, det var en kommentar som bara dök upp i huvudet på Sofie och det var INGEN som reagerade på det utom han själv. Och det var tydligen nålen som pickade sönder bubblan för honom. Detta djupa snack som Sofie sett komma fram varje gång killen varit på fyllan har hon förut alltid kunnat undvika, glidit undan lite smidigt. Men nu stod hon i centrum av det. Så Sofie bestämde sig för att ta tjuren vid hornen och hade en deeptalk HELA kvällen. Blir man less eller vad? Stackars Mikael förstod inte vart någon av hans två närmaste tagit vägen och blev tillslut väldigt sur. Tack för första kvällen.


 


                                                                                                  

Fredag; Sofie var helt lagom hela dagen, tills på kvällen. Då shotglasen kom fram;
Sofie "Nu tar vi den här, SKÅL!"
Någon tönt "Nej, det är bra nu"
Sofie "Ne jag tar din också, SKÅL!"
Sofie vill minnas att hon och Lina var på dansgolvet hela kvällen, men hon blir mer och mer orolig då hon får höra historier som kommer fram i efterhand.




Lördag vaknar Sofie, går på toa, går och dricker vatten, går och lägger sig igen. Hon känner försiktigt av hur hon mår; jo det känns ganska okej. Nästa gång hon vaknar kommer liten Jennie intassandes till sängen. De ligger och pratar, går igenom hur kvällen var, hur kul de hade, skrattar åt varandra. Plötsligt knackar det på dörren; in kommer Laa-Laa  -den gula teletubbiesen i egen hög person. Jennie och Sofie skrattar ihjäl sig då han kryper ner mellan dem. Det måste vara alla barns dröm att bli väckt av en teletubbie!
Efter det blir Sofie bara sämre och sämre. Hon somnar om. Då hon vaknar känner hon sig lite starkare för att bara upptäcka att så fort hon vänt på sig i sängen är hon utmattad igen. FRUKTANSVÄRT!
Klockan fem sa Jennie, vänligt men bestämt, att det det faktiskt är typ olagligt att vara på dansforum nykter. Så Sofie tar en Bacardi Breezer. Det funkar inte så hon förblir nykter. Hon mår nu så dåligt att hon inte kan gå upprätt. Vid 22-tiden tar hon sig ändå samman och gör sig i ordning. Promenerar ner till hotellet, går ett varv runt tills hon är säker på att tillräckligt många har sett henne. Sedan går hon hem.

Det är sådana gånger man blir ledsen att man sparade den finaste klänningen till sista dagen, då ingen kan se den. Det var många som ropade efter mig, jag såg ut som en princessa. Det var t.o.m. en lesbisk tjej som raggade på mig. Kanske var det därför jag blev rädd och gick hem.


//Sofie - googlar teletubbies idag

Höstforum

Packa, handla, fixa småfix, hämta victoria, bolaget, sen bär det iväg!
jag är så pepp!


New Moon biljettsläpp

Jag tittade på klockan 8.16 imorse och tänkte; det var något viktigt kl 8 Onsdag den 4 November. Efter en halv sekunds fundering sprang jag direkt till datan. SÅ var biljetterna till New Moon bokade, 17 minuter efter biljettsläppet. Helena hade varit in och skulle boka kl 8.45, men då var hon för sent ute =P (yes)






Jag letar fortfarande efter The Vamp - glittrande vampyrdildon, men det lär nog ta ett tag innan den kommer, sisådär så länge så den kommer då vampyrhysterin lagt sig. Jag vill ha den - bara för att den är cool att ha..


Lustigt

Det går bra för alla utom Sofie på ITRIM.
Idag gjorde jag ett litet test; vägde mig både före och efter träningspasset. En vanlig människa väger nog mindre efter, eftersom man både bränt fett och förlorat en massa vätska. Men inte Sofie. Jag gick upp 6 hg i fettmassa och 2 hg i vatten under träningen. Det måste vara något seriöst fel på mig. Itrim-Jenny kunde inte riktigt förklara varför det var så för mig förrän hon såg vattenmängden. "Du ska ha mens va?" Japp, där ser ni flickor! 2 kg vatten mer än vanligt inför mens.  Inte konstigt att man är sur...




Jag somnar med Melissa Horn inatt

Njuter av ensamheten


Mikael fick för sig att flytta till Åre, vilket gjorde att jag blir enastående ensamstående måndag-torsdag. Så ni vet var ni hittar mig; på en liten liten stol i mitt lilla lilla hus. Eller så är jag ute och åker i min lilla lilla bil. (Skrev det om bilen bara för att det passade in eftersom den är så liten. Jag har för övrigt köpt nya vinterdäck=lönen slut innan jag ens hann se den. Men mer om det en annan gång)

Det är så himla skönt att bo själv! Jag insåg just att jag har haft fel när jag har sagt att jag längtar tillbaka till lägenhetslivet i stan. Det har hela tiden varit ensamheten jag längtat till. Och här är den som sagt.
Nu kan jag ligga vaken hur länge jag vill och söka Twilightklipp på youtube. Nu kan jag städa och hålla rent utan att någon kommer och stökar ner. Nu kan jag titta på vilket tv-program jag vill. Ingen mer kompromiss.
Jag ser bara fördelar med att vara särbo nu.


Efter jobbet tog jag en promenad in till stan. I lugn och ro kunde jag gå runt och kika utan att vara stressad över att klockan var efter 16 och Mikael var på väg hem från jobbet.
På stan hittade jag nästan all rekvisita som behövs till den kommande After Skiin till helgen (det ryktas att Forssan ska ha dumstrut, jag tror det skulle bli succé om hon tog en stövel istället) så nu kan jag äntligen börja slappna av. Jag har varit lite orolig inför helgen, men nu knns det som allt börjar falla på plats.


Har det hänt något mer roligt på sistone? Ja; igår var jag på SHINE (naturprodukter) -möte och vann varor för 2000 kr. Grett! Så nu har jag alla sorter från deras te-sortiment; mot hallsont, mot fettupptagning, mot åderbrock, mot blåskatarr, hjälper immunförsvaret, hjälper utrensning mm. mm. You name it!



P.S. Jag känner nu när det börjar ta i och blåsa såhär på kvällskvisten, så vore det mysigt med en liten Mikael som kunde hålla om mig lite...

RSS 2.0