Bildligt

"Ja, hejsan det var från Orrvikens skola det här. Kan du jobba idag?"
-"ja, vilken tid i så fall?"
"Från nu till  halv tre"
"Okej, jag ska bara vakna så kommer jag sen"

Jag kommer dit;
"Ja, nu ska du ha bild med 4-5orna"
Jaha, kul, jag som är så konstnärlig av mig.

Jag tycker inte om barnen i Orrviken.. Men vad jag märkte var att barnen från Hara var mer kaxiga och vill muppa sig hela tiden.

Från ett jobb till ett annat. Ska bege mig mot staden om en stund. Börjar på konsum kl 16.


Hej


Itriiim

Jag tackar för dom fina inläggen, Maggan.

Jag har tagit ett kliv i mitt liv idag. Jag har skrivit in mig på en bantningsgrupp.
I går var jag iväg på en informationsträff på ITRIM. Mikael följde med som moraliskt stöd, han skötte sig strålande, men det såg lite konstigt ut med ett bord fyllt av tjocka kärringar och en  lång och smal Mikael.
Det låter så himla bra med den här gruppen i alla fall. Första tiden käkar man bara pulver -VLCD- Very Low Calorie Diet. Då, om man ligger i och tränar som man ska går man ner 10 kg dom första 10 veckorna. Sedan får man lära sig att äta rätt. Det är skitbra för mig eftersom jag inte ens vet om man ska äta protein, kolhydrater eller typ grönsaker för att gå ner i vikt. Och eftersom man går ner så mycket i början får man värsta kicken och vill fortsätta. Tror jag ialla fall...
Jag provade i alla fall på en pulverdag idag; for in till stan från morgonen, kom hem typ 11 och var skithungrig. Tog en sån där pulverdryck. Fick en riktig mättnadskänsla i typ 45 min, sen var jag vrålhungrig igen. Men jag tror man vänjer sig eftersom... magsäcken kanske krymper...

På fredag ska jag dit igen för en hälsoanalys och kolla kondition och bmi och massa saker. Skitkul. Efter det lägger dom väl upp en plan för mig då.
Kul att äta bara pulverdrinkar i 10 veckor framöver. INGET annat... Om jag vill festa till det någon kväll får jag väl dricka med sugrör så jag får en mer kalas-känsla...

Nutrilett - lätt som en plätt??

men hallå där,

Men kolla vad stort
 
jag skriver :D


Mitt tangentbord


må ju ha supit:D


Det kommer  nya grejor
 

hela tiden:)


en sån dag!


det är den 27 / 1 klockan är 14:59

Det jag tänkte berätta var att jag inte alls tror att jag har fått hela ansvaret, men när det går sådär jätte länge mellan uppdateringarna som det brukar göra, så tänkte ja att då kan ju jag rycka in å fräscha till det lite.
Egentligen var det bara det jag ville ha sagt men så råkade jag komma åt fel knappar på tangentbordet och märkte då nånting som jag inte visste! Ni vet ju kanske att om man trycker in Ctrl + V klistrar man ju in något som man kopierat.
MEN man kan även trycka på Shift + Insert! Det kanske alla visste utom jag så jag kanske framstår som ett pucko nu, men isåfall så bjuder jag på det.


den här bloggen känns lite säkrare för mig, här kan man få va lite anonymare än i min egna blogg och tycka som man tycker, i min blogg är det lite kaos för tillfället.

/Maggan

förresten en kul grej :) klistra in era ctrl + V i kommentarerna så blir det lite roligt :)
såhär blev de för min del :
Norsk dokumentär från 2008. När Tyskland angrep Polen 1939 var Anja Dembitzer en liten judisk flicka på sju år. Familjen flydde Krakow och Polen och hamnade i Sibirien och så småningom Kazakstan. Som genom ett under överlevde Anja de svåra krigsåren och både Hitlers och Stalins terror. Mer än 60 år senare, drygt 40 år efter att hon hamnade i Norge, skriver Anja en bok om sina upplevelser och söker upp de östeuropeiska miljöerna från sin barndom.


Att drömma

Jag drömmmer så mycket nu för tiden. Och jag sover inge bra.
Nu ska jag börja skriva upp alla mina drömmar. Igår började jag;

Pappa kör en röd traktor med Impalan på släp. Det är snöigt och pappa kör bara runt och roar sig, ekipaget slänger hit och dit över vägen. Jag, mamma och Jessika kommer efter, vi är oroliga för pappa. Det kommer ett bonngäng och jagar oss. Vi blir injagade till en grusgrop. Där slår de mot oss med släggor.


Vad betyder det? Det är nog dags att köpa min drömtydarbok nu.



P.S På Jennie låter det som att hon har fått ta över och ha hela ansvaret för min blogg. Det har hon inte fått.

don't worry, I'm back ;)

jag sa till Sofie idag att hon måste börja ta bättre hand om sin blogg, svaret jag fick var att hon inte hade något internet.
Så jag sken upp som en sol och sa att men då kan jag ta hand om den! Min hjärna brukar ju stortrivas inne på denna blogg, men nu var det helt tomt. Känns som att jag inte har nånting vettigt att ta upp. Det har jag väl iofs inte annars heller men nått ointressant brukar det ju iaf kunna bli. Men ja, jag kanske tittar in någon dag framöver om jag kommer på någe smart :)



/Maggan


Favorit

Jag kanske har hittat det skönaste fotbollslaget ever...
Vilka grabbar, vilken förening!

GILLHOVS IF

Ett litet utdrag från hemsidan;

Gillhovs IF, eller Laget från byn som det kallas är ett gäng ungdomar som en kall Februarikväll bestämde sig för att börja göra det man gillar bäst. Man bestämde sig för att göra det man brann för, för det man älskar. Man skapade korpenlaget i fotboll. Laget från byn är ett lag som spelar med stort hjärta och finess. Man spelar med självförtroende och med disciplin. Men man spelar framför allt med viljan, viljan att vinna något stort. Att göra sina nära och kära stolta med fina pokaler och priser som sedan kan hängas upp i klubbhuset. Att få stå som segrare i den ädlaste av sporter. Att lyckas ta sig uppåt i seriestystemet. Laget från byn har stora förhoppningar, men även en hel del press. Pressen som byggts upp när människor från byn sett knattarna kicka boll ändå sedan barnsben. Föräldrar som sett sina barn utvecklas till ett gäng vinnarskallar med en härlig blick för spelet. Nu vill Laget från byn ge något tillbaka till byn. Titlar ska vinnas, och den som inte tar Laget från byn på allvar, bör allt ta och tänka om.

Så se upp för Laget från byn! Laget med stort hjärta.


Man får alltid ett leende på läpparna när man läser om grabbsen...


Fiskars

"Sej smakar ju inte så mycket i sig..."
 Så sa min jobbarkompis till mig idag då jag frågade vad jag skulle ha för sås till fisken.
Vi skrattade.

Jul, Nyår, trettondag och nästan tjugonde dag knut är över. Äntligen börjar vardagen knalla på som vanligt igen.
Om jag ska summera helgerna så är jag mycket nöjd. Nöjd med klappar och sällskap.
Om jag ska klaga på något så är det mitt jobb. Dumma jobbtider så man kan inte ägna kvällarna åt kompisar som alla andra.

Från en sak till en annan; Vi bor i drömkåken. Inte en enda ventil, så det är hur dålig luft som helst. Kläderna som man tvättar och hängt på torkställning torkar inte eftersom luften står så stilla.
Diskmaskinen beter sig konstigt.
Det regnar in genom taket på bron.
 Inte nog med det. När jag kom hem från våran grannes 40årskalas igår hörde jag hur det droppade. Då regnar det även in genom taket i mitt "dricka-vin-rum". Fuck Fuck

Nu ska jag skära upp en ren som jag tog hem från konsum idag

RSS 2.0