utelistan,

och på första platsen har vi....

linasofiee.blogg.se



kära ägare, snälla en uppdatering.

Tack på förhand.

/Maggan

Tack tack

Men så trevligt med lite besök!
Vilken tur att jag har mina vänner som kan ställa upp för mig ibland.

Jag har inte haft någon lust att skriva, därför har jag helt enkelt inte gjort det.
Men nu har jag faktiskt en sak att berätta;
Våran lilla familj uppi Nysve har utökats med en liten varelse. Vi hämtade han hos grannen i måndags. wwwwwwwwwegbqqqqq
ÄCöääääääää När man talar om trollen, han hoppade faktiskt upp och skrev det där alldeles sjä-´´+tgf´´´´< s s§jä§lvt9oooo4rö-.ooooooo ------------------------------------ ja, han skrev det alldeles själv. Han heter Diesel och väger knappa kilot än.
katt    

Jag har aldrig tyckt om katter, vi har aldrig haft någon i våran familj. Men när vi var på grannkalas hade dom kattungar och jag blev ju kär på en gång, så vi tingade en. Nu har han varit här i fem dagar och han har vant sig med oss. Vi vill att han ska vara ute så mycket som möjligt, men det är han fortfarande lite för feg för.
 Han är duktig och går på lådan som han ska. Min Diesel.

Ja, vi for ju upp till Fäviken också, jag förstår inte; även fast jag inte kommer ihåg någonting, vill jag bara glömma. Konstigt.
Torsdag kväll gick åt till att sätta upp förtältet. Fredag kväll blev vi bara lite varm i kläderna, gick inte på området och lyssnade på Ständutt Blakk. Sedan gick vi ut igen och det blev som inget mer. Lördag kväll kom jag 2 meter utanför förtältet sedan låg jag där. Tur att min Mikael varit tjurig som vanligt och bestämt sig för att inte dricka den kvällen. Så han fick agera Sofie-vakt. Stackars.
Inte nog med bakfylla - det var varmt också! Riktigt jäkla äckligt varmt var det. Det finns ju ingenstans att gå och svalka sig när man är på en utomhusmässa. Varmt i husvagnen, varmt på området, varmt överallt. Utvägen var att gå ner till kallsjön och bada, och nog fan var han kall alltid!
Under helgen köpte jag två glassar, godisremmar och två Helge-tavlor.
Mikael köpte en glass, en dricka och en kaffe. Givande helg, verkligen.

              

För övrigt så fick vi tydligen besök på lördag natt. Dom tog min rosa pick-nick-filt som jag köpt på sporren, och Pärs likör. Tråkigt värre.

Yran dissade va totalt iaf. Var inte ens ut på stråket. Lika brare.

Nu måste jag springa och ta ut min sockerkaka som jag bakar. Fick ju ägg av min granne Alma som jag var och hälsade på i veckan.

vi äro små humlor vi, bss bss

Man skulle kunna säga att LS lever ett bra liv för tillfället, hon behöver inte längre bekymra sig över att hennes blogg ska uppdateras så hennes läsare ska bli nöjda. Det har nu visat sig att hennes blogg klarar sig alldeles utmärkt utan henne.
Och jag då, som tydligen kallas för Maggan numera, blev väldigt glatt överraskad då jag fick se att bloggen uppdaterats utan att ens min hjärna behövde arbeta. Då blev man glad, så ett stort tack till Bettan som hjälper mig att hålla denna blogg levande så länge som möjligt :) (angående brännbollen så måste jag berätta, med tårar i ögonen, att jag jobbar det datumet, så jag måste tyvärr bli placerad på frånvarolistan, (i år igen ) )

Känns ändå lite trist att inte inläggen kommer från ägaren, de har ju faktsikt ingen betydelse hur många inlägg vi vikarier än gör så får vi ju ändå inte reda på vad som händer i Sofies huvud. Och vad som händer i någon annans huvud är inte heller enkelt att bara gissa sig till så jag låter bli de för att undvika problem och misstolkningar.
Men iaf så träffade jag denna kvinna i tisdags, hon var sig lik. hennes man får jag fortsätta att sakna ett tag till :p

Nu måste jag sluta, har ju en egen blogg som behöver uppdateras. Kanske att den blir lite sotis ifall jag börjar lägga all uppmärksamhet på denna blogg istället? Vore ju för trist,


/Maggan - nöjd med mitt nya namn


Omvärlden tar över

Jag känner att jag också måste dra mitt strå till stacken om den här bloggen ska bli intressant igen..
Inte för att jag heller vet vad som händer i ägarens liv just nu men hon verkar ligga i koma eller så har hon gått in i väggen. Vi hinner aldrig träffas eftersom hon bara jobbar och jobbar och när hon är ledig så jobbar jag och bara jobbar...
Jag träffar till och med hennes man oftare än henne...
Jaja men snart kanske vi hinner träffas då hon förhoppningsvis ska på den beryktade brännbollen i den lilla byn Rogsta som i år kan stoltsera med egen bartender! Det ni! Den festen hoppas jag att författaren av inlägget före mig ska komma på också! Vi måste planera världsfesten in i minsta detalj för att den ska klaffa! Det var länge sen nu...
 
Lägdan är slagen och gällbrua är snart färdig( annars kan vi göra som en mamma sa att vi skulle; ställa en studsmatta i hålet så får man hoppa sig upp...jag vet inte om det är någon bra idé när man dricker pappa-saft till maten...)

nog tjatat om den festen... Nu tycker jag att hon ska ta sig i kragen och skriva vad hon håller på med! annars blir det jag och maggan som får ta över. ( Maggan hetter egentligen något annat) Det verkar som om alla bloggar har tagit pause just under sommaren( tänker på dig LiLy) och som i vanlig företagsanda så rycker jag och maggan bara in som vikarier när ägaren har semester.

Nu bryter jag mig också in utan lov men som sagt är jag bara vikarie tills LS har tagit sig i kragen... Eller vad tycker du Maggan?

// Bettan


surprise my friend ;)

eftersom ägaren till denna blogg verkat ha glömt bort sitt lösenord och numera inte kan uppdatera så kände jag ett ansvar att göra nånting åt saken. Jag slår vad om jag inte är den ända som lessnat på att läsa om vad som händer till hösten.  Jag har väntat på en uppdatering länge nu utan att nånting hänt så jag får väl ta saken i egna händer om de ska bli nånting. Tyvärr så har jag ingenting att berätta, jag vet inte riktigt vad som händer i denna kvinnas liv just nu förutom att hon igår befann sig på fotbollsträning och frös så fort hon sprang i skuggan.
Idag skulle hon visst tvätta och städa husvagnen. Jag undrar om de kan vara så att de är fävikenskiten som hon tänkt städa ur. En liten sammanfattning från den helgen tycker jag faktiskt att hon hade kunnat kostat på sig, för de lilla som jag hörde var verkligen både intressant och underhållande. Men kanske vill hon helst bara glömma? :D

Iallafall blev jag hembjuden till Nysved av hennes karl igår, han har rätt. Det var väldigt länge sen jag var där, men eftersom jag snart är arbetslös och har all tid i världen så ska jag nog lyckas ta mig dit.


Jaja, man kanske inte får göra såhär egentligen. Bara bryta sig in utan lov men vare nått ja sket i så vare de ;)


RSS 2.0