Polis, Polis, Potatismos

Vilken kanonhelg!
Med humöret och stämningen i topp for vi iväg mor skalet på fredagskvällen. Vissa hade med sig öl som färdkost, andra några cider. Jag personligen tar med mig Tequilaflaskan, ett snapsglas och en lime. På vägen ner var det kisspaus varannan mil. Kilometern före målet blev vi stoppad av polisen. Jag och mina tre väninnor i baksätet tyckte att vi agerade väldigt harmoniskt, men tydligen tyckte inte Fredrik och Mikael i framsätet det, eftersom de diskret försöker väsna TYST åt oss. Det var inte det lättaste när det kommer en polisgubbe och lyser på oss med sin ficklampa. Snacka om att känna sig granskad! "Jag ser att ni är förånga i bilen här" blabla bla. Fredrik fick följa med och skriva på papper å grejer. Sedan fick vi lämna Mikael som pant, eftersom vi inte fick köra längre med förmånga i bilen. 
Efter, vad som kändes som timmar, i bankautomatskön började festen. Jag hade mycket trevligt under kvällen. Men allt eftersom kvällen gick desto tröttare blev jag. Tillslut hittade jag Mikael som fick leda mig till serveringen. Där fick jag sitta tills det var dags att åka hem.
Forssan körde bortamatch, så vi behövde inte oroa oss för några poliser på hemvägen.
Om vi hade stannat varannan mil på vägen dit för kisspaus, stannade vi nu på hemvägen varannan mil för kräkpaus. Nämner inga specifika namn.

       
 Lina & Jag laddar i bilen         Lotta&Jennie iform          Mikael                  Chaffisen?


Min lever vill sättas i arbete

Nu har jag börjat fått in rutinen på att äta frukost, lunch och dricka mellis och middag. Det går hur bra som helst. Jag har hittat en favorit; smoothie. Jordgubb, banan och blåbär med valios lätt vaniljyoghurt och kesella. Så jäkla gott. Jag tar hellre en sån än en glass i sommar känner jag (den är kall eftersom bären är frysta).

Nu är det såhär att jag ska på skalet i helgen. Det ska bli så roligt och jag längtar verkligen! Igår var jag och brudarna ut och köpte nya kläder (jag handlade mest). Det var länge sedan jag hade så roligt på stan en hel dag. Jag vill tacka Jennie, Lotta och Lina för det. Guld.
Vi är alla på gränsen till överpepp tills imorron då det bär iväg. Och jag är så törtstig, törstig på sprit. Saken blev inte bättre av att jag var tvungen och följa pappa på bolaget ikväll. Jag sa att jag ville ha en likör, och det var så nära att jag fick den. Han riktigt tog tag i flaskan, men sedan ångrade han sig och släppte. Det hände i slowmotion liksom.
När vi kom tillbaka till pappa satte jag mig med en knep- och knåptidning. Ni vet den här sidan där man ska ringa in ord som står i spalten berdvid. Tillslut ska det bara finnan några bokstäver kvar som inte blivit inringad - den körde jag. Även att ordet som kunde bildas av dom bokstäverna blev "SPRITAS". Det måste vara ett tecken på att det blir roligt imorron.
Jag jobbar dock till 17.00.

Mooot Skaleeet

Några fynd från shoppingen;

f   s    x    d  


Fast föda

Nu har jag nyss ätit middag. Ångkokt lax och pärer. Det gick mycket bra. Trodde att jag skulle behöva sitta på toan resten av kvällen, men än så länge går det  bra. Jag blev proppmätt efter ett tag, så jag tror jag åt för mycket. Imorgon ska jag äta fruktsallad till frukost. Med keso. Jag har aldrig tyckt om keso, men jag är så fruktansvärt sugen på keso! Måste vara efter alla mornar jag jobbat i mejeriet och lastat upp keso och naturell lättyoghurt i mängder och tänkt; "det här ska jag äta när jag får börja äta".

Nu har jag skrivit ut mitt "efter-kort". Jag tog kort på mig själv för 10 veckor sedan och tog kort på mig igen igår. Det syns lite skillnad, men än har jag en bit kvar till målet. Nästa kort ska jag ta om 6 månader. Hoppas det är fortsatt bra resultat då.

När jag kom hem från jobbet idag väntade två överraskningar; 1. Kaffefrämmande av Sandra, Peatrik och Linnea. 2. Svärfar hade tagit fram min cykel. Jag har ju sagt att jag ska ta fram den efter påsk, och nu hade Lars varit snäll och hjälpt mig. Jag funderar på att börja cykla till stan.. Är det för långt?


Hälsoanalys

Var på hälsoanalys idag. Det har nästan gått 10 veckor nu. På måndag får jag äntligen börja äta igen.
Hur som helst gick det bra på analysen. Jag har gått ner 19.4 kg och minskat 22 cm i midjan. Jens-Petter sa att det typ var rekord, så jag är nöjd. Vi satte upp nya förbättringar. Jag har fortfarande Träna på gym 3 ggr/ vecka, Gå 12.000 steg/dag och måltidordning - äta med tre-fyra timmars mellanrum. Jag fick lägga till en förbättring nu när jag ska börja äta; Sötsaker. Jag ska vara söt-fri 6 dagar/ vecka. Jag får alltså ett bonuspoäng om jag inte äte godis alls. Det som sporrar mig i det hela nu är faktiskt förbättringpoängen. Jag tycker om att föra anteckningar och göra diagram och grafer. Så nu efter 10-veckorsperioden är slut kommer jag ha möjlighet till 7 förbättringspoäng mer/ vecka än vad jag haft tidigare, så min graf kan stiga jättemycket. Det ska bli kul. Jag låter som värsta nörden nu - men det är jätteroligt.


Nu börjar jag mitt pass på Ruuthsvägen. Fröken Klang väntar

Minskat 23cm i midjan

Vilket deprimerande väder det var ute idag! fy attans. Snön bara smälter ifrån mig. Den kan gärna få försvinna, men inte före påsk.
Mätte mig runt midjan idag. Enligt måttbandet skulle jag ha blivit 23 cm smalare runt midjan, det kan bara inte stämma. Jag måste ju ha mätt på fel ställe... Jag har 10-veckors-hälsoanalys på onsdag. Då får Jens-Petter(!) mäta riktigt.
ITRIM hade öppet hus i veckan så jag tog med kära mamma dit. Hon fick väga sig på superdupervågen - hon fick inte ett alltför glädjande resultat. Jag satte på mig ett viktbälte som vägde 16 kg, nästan lika mycket som jag har gått ner, och det var tungt! Speciellt om jag höll bältet framför mig. När jag hade det på mig blev det bara besvärligt för knäna.

Det droppar in fler och fler resenärer som vill följa till Götet. Det är roligt och jag längtar som f*n. Jag har paxat att få köra första biten - när det bara är slättförs liksom. Antar att det blir Mikael som får köra inne bland spårvagnar och bussar i Göteborg. Eller kanske Forssan? Det ryktas om att hon har uppkörning inom en snar framtid.

Jag tror jag har börjat hitta lite motivation för en ny fotbollssäsong. Tänk att få spela lite fotboll, bara springa omkring och jaga en boll, det är varmt ute o.s.v. Sen tänker jag; vara trött som ett svin, myggerna käkar upp mig uppe på Nysved arena, stämningen i laget som bara tillåter dom "bästa". Nej - jag måste nog överväga ett par veckor till först.
Fotboll hade varit hur kul som helst, om det inte vore för alla tjejer i laget som bara kollar snett på en.
Jag längtar helt enkelt tillbaka till tiden med Bergs IK. Lina i mål. Jag, Katarina, Kristina och vem mer på ute på kanten? Typ Linda Nääs kanske? Eller kom dom upp senare? Mirjam och Jennifer på mitt med några fler och ettriga Emma på topp. Carin och Sara ligger bara i något hörn och skrattar. Det var tider det!
Eller när jag ändå är ute och svävar; Jag, Mirjam och Lina.O rullar på backen. Gybban i mål. Jessika, Lina och vilka fler var längre fram? Tiden med SSIBK. Om jag inte minns helt fel var vi det lilla laget som tränade i en hall på 50 kvm och kom in och vann allt?

Lever i drömmarnas land idag

RSS 2.0