Jessika Eriksson

min syster jessika har städat hela huset idag.
hon är bra hon.
kört bil har hon också gjort, hon var bättre än vad jag var när jag började köra.

fastra och mamma har också vart till en liten hjälp idag.

( jessikaee.blogg.se )


Jag köpte Allers

Som svar på min egen fråga om att växa upp köpte jag en Allerstidning igår. Det var ett Julmagasin med jättemycket roligt julpyssel. Så jag har skrivit en lista på saker jag måste ha, och jag ska gå på pyssla någon dag och köpa in allt. Jag tror att jag ska sätta julen i fokus iår. Att komma in i min röda lilla stuga ska vara som att typ komma till ett mini tomteland. Det ska vara jul och mysigt i varenda litet hörn.

För övrigt höll Mikael på att spy på mig igår när jag kom hem med en Allerstidning.

Sofie - i julextas


Kan en judokanin rädda mig nu?

Går igenom gamla blogginlägg. Jag var mycket roligare förr.
kolla bara rubrikerna;
Hitler har skjutit mig i ryggen
Funderar du på att ta ditt liv?
Kan en judokanin rädda mig nu?
Y-fronten
Jag ligger i fosterställning och kippar efter andan
Här sitter jag med bara ett ben på mig

Varför kommer jag inte på sånna klockrena inlägg nu för tiden? Har jag växt upp?

Spökträff

Jag har varit med om en riktigt ruggig sak:
Mikael åker på jobbet strax före halv 7. Han kommer alltid in till mig strax innan han åker och säger hej då. Detta gjorde han även denna gång. Jag somnade sött om igen, men halvvaknade en stund senare av att jag kände att det satt någon i sängen bakom mig. Sedan känner jag hur personen reser sig upp, det blir lättare i sängen. Jag tittar upp mot gången ut till toan och ser att personen går iväg. Jag kopplade inte att Mikael redan hade åt på jobbet, så jag ropar "MIKAEL" jättehögt. Då vaknar jag helt och blir jätterädd. Det är alldeles tyst i huset och jag kommer på att Mikael har åkt på jobbet för jättelänge sedan. Det är ingen annan i huset förutom jag.
Jag låg vaken och var jätterädd ett tag, försökte fokusera blicken ut mot gången, men när man är trött måste man ju blunda till ett tag för annars gör det så ont i ögonen. Så jag somnade.

Sofie - spöktjenis

Tårta VS Muslimer

Idag har jag varit till Valla och fikat. I förrgår var jag också till Valla och fikade. Valla är ett bra ställe.
Idag var det Klintans tur att fylla år. Hon fick en skrapbingo av mig, och en pyramidbingo av Jennie. Det var roligt det ögonblicket hon trodde att hon hade vunnit 50.000 kr. Men sedan insåg vi att det var fel.


Idag var jag också med om en ganska ja, jag vet inte vad jag ska skriva; rolig, konstig, komisk, märklig sak.
Det kom in en sån här religionskvinna med huckle och grejer. Ni vet, täckt-över-hela-kroppen-muslim-eller-något-tant.
Hon köpte ljus hårfärg. DÅ är min fråga; Ska hon använda den? Vad är det för mening att färga håret om man inte visar det någon gång??


Jag tror att jag ska klippa håret nu. Och färga det. Lite mörkare eller lite rött-mahognyaktigt. (det låter som jag är en möbel)

Hjälp

Snart ska jag be familjen om lite hjälp.
Det kan bli skoj.

kall

Kanelbullens dag

Var det bara jag som missade att det var kanelbullens dag förra helgen?
Det var Carina som sa det till mig igår; "ja i lördags hade vi ju öppet hus här, man fick äta hur många bullar man ville"
Jag vände mig till Mikael och frågade om han hade varit där "Ja, men du jobbade ju, så jag ville inte säga något"
I och för sig borde jag ju ha anat något då vi fick hem ett extra stort parti med bullar på jobbet och sålde ut dom till extrapris. 5 för 10:- tror jag det var..

Jag vill inte jobba idag. Jag är så snorig och nyser ganska mycket. Och då jag nyser kommer snoret ut många gånger. Det blir ju jätteroligt då man sitter i kassan. Dessutom har jag tappat rösten. Stackars de gamla damerna som man måste skrika till i vanliga fall. Dom kommer ju inte höra nu när jag viskar "73,50, tack"


//Sofie - vill koka knäck

Det händer saker...

Jag håller på med lite filiox. Några vet vad det handlar om och några vet inte. Det är så roligt ialla fall, och det kommer bli så mycket bättre sen.

Från en sak till en annan; Jag är sjuk. Jag har inte varit så här sjuk på jättelänge. Mikael ska köpa vicks åt mig idag. Visst heter det så, det man smörjer på bröstet så det blir varmt?
Idag är jag ledig från jobbet. Att vara ledig på en vanlig veckodag känns inte rätt, alltså försöker jag alltid att hitta på någonting då. Idag t.ex. har jag hållit på med lite filiox, och sedan tog jag upp pärerna.

p


Sofie - en mycket upptagen människa just nu

RSS 2.0