Alla vägar bär till Slandrom idag

Ja, kan man tänka sig att jag gatt åka dit för att rösta idag. Hur tänkte politikerna då? Jag menar, det går ju inga bussar från Orrviken till Slandrom eftersom alla bussar svänger vänster ut mot vallsundsbron. Då räknar dom alltså med att alla har tillgång till bil då?

Jag tänker inte avslöja hur jag röstade, men jag måste säga att resultatet har fallit mig i smaken.
Jag undrar bara hur Sverigedemokraterna ska lösa det här, det verkar ju inte vara något annat parti över huvud taget som vill ha något med dom att göra...
Men nu släpper jag politiken; det finns trots allt inget tråkigare.



Mamma 35




Idag vill jag säga grattis till min lilla mamma som fyller år.
Jag vill tacka dig för att du finns och är så snäll
Dig får man alltid ett gott skratt av och det spelar ingen roll om vi skrattar med dig eller åt dig för du är ändå den bästa. Du är bara så liten och söt kära du.



vaddå lapp?

Sedärja, helst plötsligt får man en liten minut över och kan sätta sig i soffan en stund. Annars måste jag säga att det är gansla kämpigt att både gå skola och jobba och sköta motionen, allt på samma dag. Fick en timme över mellan 14 och 15 idag så då skyndade jag mig upp för ett träningspass även fast jag var helt död i huvudet efter skolan. Det visade sig dock vara väldigt bra och jag är glad att jag gjorde det även fast det innebar att jag kom lite sent till jobbet och dessutom var tvungen att stjäla lite extra tid för att duscha också. Men det är sånt man får ta helt enkelt. Alltså; skola 8.30-14.00 träning 14.00-15.00 jobb 15.00-20.30


Idag hade jag en gå-bredvid-kille som skulle lära sig av mig(?). Hehe. Det gick toppenbra, men varför sa han såhär?: "Ursäkta att jag frågar, men har du något samiskt påbrå i dig? Du ser ut som en lapp"
Lappar är korta, tjocka och skitiga, vad ville han säga med det?



Förvirrad student

Nu är jag förvirrad. Jag VET att jag ska på en föreläsning om studieteknik idag. Men jag har kollat alla papper som jag fått, alla scheman jag har fått, alla hemsidor jag kan, men ingenstans står det något om föreläsningen. Vart ska jag och vilken tid?

Övrigt; tillbringade gårdagen som byggledare här i granngårdarna.  Jag hade en väldigt fin position och kunde överskåda både snickarbyxor och tatueringar. Jag gillar när testosteronet flödar.


fin lördag

Det här med nollning tar knäcken på mig.
Nu ligger jag här i soffan på jobbet alldeles själv och bara längtar efter thaimat. Kan ingen bara ställa upp och åka och köpa det åt mig nu på en gång? Själv är jag definitivt inte körduglig än på ett par timmar.
Innan min jobbarkompis gick hem imorse sa han att jag borde sätta upp håret, mitt svar blev "det ska jag absolut göra.. så fort jag känner att jag kan lyfta armarna ovanför huvudet utan att spy".

over n out

RSS 2.0