Nytt I Spritsortimentet

Det blev så jobbigt nu. Jag tänkte snåla in och ha gamla klänningar på vårforum. Men när jag provade de jag hade på höstforum ramlade dom av.


Bolaget har fått in en massa nya spritsorter nu. Bacardi Moijto, Bacardi cherry, Bacardi Cosmopolitan. Och det bästa av allt; dom har fått hem Breezers som dom inte brukar ha i Sverige. Jag ska dit och hamstra idag!


slapp eller jobb? båda

Tänk att det kan bli så trevligt med gott sällskap och gott vin... Och Lina fick öva sina spabehandlingar på oss.

Söndag - Utförs i det vackra vädret. Så fort jag fick chansen tog jag av glajjerna och lyfte ansiktet mot solen. Och nu ikväll kan jag säga att solen inte tog ett smack: Vilken enorm besvikelse. Oskönt. Fy.

När man kommer hem från fjälls lagomt mör i kroppen ringer helt plötsligt jobbet. Så från en kväll som skulle bli så slapp och skön blev det bara en obekväm natt på Aspnäsgatan. Hur gick det till? Går av kl 10.00 imåra bitti och går på ett 10 timmarspass på Ruuth kl 11.30. Om jag har tur hinner jag träna emellan.

Remember Me

Återigen terroriserade jag min ständiga helgkompis Maria på lördag kväll. Hon fördriver oftast helgerna hos sina föräldrar som bor ovanför oss så jag drog som sagt iväg ett sms igen. Fick som vanligt svaret; "Kommer ner".
Jag gillar våra helgträffar starkt!
Hur som helst tror jag det började med att Mikael kikade på vilka filmer som gick på bio nu. Och helt plötsligt kommer det upp en bild på datan och både jag och Maria skriker rakt ut. Sverigepremiär! Så vi bokar biljetter och åker in på en gång.
Väl i biosalongen börjar vi fundera om vi inte är aningen för besatta båda två. Men till tröst så ser vi oss omkring och upptäcker att det inte bara vi som lurats hit av huvudrollsinnehavaren. Jag och Maria är äldst.
Hur ofta går 14-15åriga tjejer på en djup drama? Jo, så ofta som huvudrollen heter Robert Pattinson alias Edward.
Men ack vilken besvikelse filmen var. Inte direkt Edward-style. Han såg ut som en lodis, söp och rökte hela tiden. T.o.m de utlovade sexscenerna var en besvikelse.
Jag fick god lust att berätta slutet nu, för det är verkligen oväntat, det kom som en chock så både jag och Maria börjar skratta. Då lyset i taket tänds ser vi att alla andra grinar. Missade vi något?

Så jävla ovärt.


Jag ser ljuset



Vi rev ut lite skåp från toan och plötsligt behövde man inte backa ut för att vända på sig. Vi kunde t.o.m dansa där inne. Så nu ska jag fixa lite så det kanske rent av blir fint där inne.


 


"...och hans underarm var förvånansvärt hård och muskulös under den ljusa huden".

                                                                                                      Har börjat dejta han igen...



Röta

Idag hittade jag min gamla plånbok i en byrålåda. Det låg 550 kr i den. När jag var på bankens insättningsautomat för att sätta in dom pengarna hittade jag 100 kr på marken. Jag ångrar att jag inte köpte en trisslott...

Kite

Det vimmlar av tanter i badhusparken.
-Satt idag i min bil utanför marité och kikade på kitare -återkommer om de senare. Då kommer det en tant och sätter sig i bilen på min högra sida och ska åka iväg.  Hon varvade den stackars blå lilla polon så jag trodde den skulle skära. Bara ett litet ögonblick efter att tanten åkt kommer nästa tant och låser upp bilen på min vänstra sida. Samma sak nu, hon varvar, nu den röda lilla skodan, så jag trodde den skulle skära. Efter ytterligare ett tag hör jag en motor som rusar bakom mig. Det visar sig vara en grön liten skoda denna gång, med två söta små tanter i. Jag funderar tyst för mig själv om det är något skämt men efter att ha tittat mig omkring inser jag att större delen av folket i badhusparken är gamlingar. -Så sött. Nåväl, när jag ska till att åka därifrån slår det mig att jag har ju åxå bara en blå liten golf. Snacka om press på sig när jag ska köra därifrån.

Nu till huvudämnet.
I lördags fick jag smita från jobbet en halvtimme för att springa ner till badhusparken. Jag hade sett i tidningen att man kunde få prova på kite om man ville. Det var askul; som att flyga en drake, fast man behövde vara lite starkare. Tänk att lägga till ett par skidor på det - grymt!
Så nu vill jag ta en kurs för att lära mig. Mikael vill också, men han är inte lika entusiastisk som jag är, och vill tydligen inte lägga ut 1400 kr på en 1-dagars kurs. Att sen köpa en egen drake för att utöva det man fick lära sig på kursen kostar mellan 6,500 - 14,000 kr. För mig, som inte ens har råd att betala mina räkningar, är det väldigt mycket pengar. Men roligt vore det! Och sen är ju det en engångskostnad. Du behöver ju inte lägga ut mer pengar sedan på typ liftkort eller sånt. Tåls att tänka på.



Ett närmare projekt som jag ska ta mig an är Blått kort i Curling. Jag har en väldigt positiv känsla om detta. Jag tror att man kommer att kunna se mig och Forssan på OS 2014. Kursstart Måndag 8:e Mars

RSS 2.0