Bussfärden mot Mora

Åkte bussen ner till Mora idag. Så fort jag lutade bak huvudet mot nackstödet för att sova känndes det som mitt huvud liksom gled iväg av illamående. Och ibland fick jag panikattacker då det blev så varmt att jag fick klistra mig mot rutan för att kyla ner mig. Men en rolig sak var ialla fall att när man satt på toaletten kunde man se ut genom fönstret. I vanliga fall har dom ju en plastfilm på rutan för att man inte ska kunna se någonting, men nu var det någon rolig prick som hade rivit bort en bit precis för huvudet. Det var ju hur härligt som helst att sitta där och kissa samtidigt som man fick njuta av naturen som ven förbi.

Stannade även till i Sveg och gick en promenad ocg köpte päron och apelsinjuice, det var det bästa.

Julaftonmorgonsbravader

Funderar på att gå och dra ut tampongen...

Varför har tampongerna i USA ett så stort fodral? Jag har sett det på SATC. Tänk er en penna som ligger i ett pappersfodral...
Man lär sig mycket av det programet, t.ex. att typ alla killar i New York är omskurna, varför är det så? Killarna ser ju inte ut att vara typ muslimer?


JAVISST JA!
Jag har inte berättat vad som hände på julafton va?
Tänk att julen blev så lyckad ändå...
På morgonen vaknar jag av ett porlande ljud. "Åh vad mysigt" är min första tanke. Men efter en halv sekund har jag hunnit tänka lite längre och undrar varifrån ljudet kommer, det låter ganska bekant på något sätt. Jag lyfter upp huvudet från kudden för att kunna titta ut över mina bröst. Då möts jag av två stora ögon som har det där hemska här-får-du-din-jävel-uttrycket. Då förstår jag vad det är som porlar så fint; kattjäveln sitter och pissar på mig! Jag slänger av mig täcket med ett ryck så det skvätter säkert kattpiss på både väggar och golv, tar tag i katten och hivar ut han genom ytterdörren, han landar rakt på sopa-av-fötterna-stället och jag hoppas att det gjorde ont! Jag hör en liten grymtning från Mikael som sedan vänder ryggen till och drar täcket över huvudet.
Där står jag alltså och moppar golvet halv åtta på julaftonsmorgonen.



Det var allt för denna gång. På återseende!


Trosor och Jacob

När Mikael skulle hänga min tvätt tog han upp ett par trosor och sa "kan du verkligen ha dom här?"
-Tack snälla du och ja, jag kan ha dom.



Igår fick jag ta på mig mina pälsiga vargtofflor och krypa ner i soffan med Mikael och titta på New Moon. Mums

RSS 2.0