Ge mig en husvagn

Mitt mål här i livet är att tjäna så bra med pengar så jag kan köpa en stor-braka-polarvagn och sätta upp den på paradgatan på Böda camping. Sen ska jag sitta där utanför förtältet i min baden-badenstol med min kalla öl och titta på folk som går förbi och inandas grilloset som ligger tjockt som en dimma över hela campingen dagarna i ända. Blir jag less så ska jag ta en tur ner till hundbadet så min Bullmastiff Frank får bada en sväng. Dom dagar det regnar ska jag åka in till centrum och shoppa.




DET, mina vänner, är livet på en pinne

Vilddjuren

Även att strax efter jag såg haren såg tre rådjur som gick utanför en brukares fönster.


Nu har jag bokat biljetter till bio ikväll. Det kommer bli toppenbra.




Psalm 21

En svensk lågbudgetskräckfilm

Jag måste ändå säga att det var väldigt bra! Det var många hemska gubbar man fick skrika åt. Kristina var beredd att lämna biosalongen fedan efter 15 min. Kul tjej. 
Det var väldigt läskigt att åka hem över Rogstaskogen alldeles ensam efter jag skjutsat hem Kåpé efter bion. Jag vinklade bort backspegeln så jag inte skulle kunna se de läskiga tanterna i baksätet. Jag vågade inte ens luta mig bakåt i sätet.

Även att det står en hare utanför förntret på jobbet nu.




Tentafest, vad är det?

Tentan var nog lätt... om jag hade pluggat på rätt saker. Jag räknade snabbt ihop ungefär hur många poäng jag lyckats skrapa ihop. Det blev ungefär 35-40. Godkänt kräver 65 poäng. Jag är slut som människa.


Nu ska jag vila huvudet i sängen hela dagen. Ikväll ska jag och min vän gå på bio. Psalm 21. Jag tror den e bra.


Nej jag är kärnfysiker

Glumerulus?

aortabåge

bikuspidalklaff

vena cava inferior

nervus vagus

insulin

a carotis communis

diffusion

osmos

hypofysen

vena cava superior

glukos


Det är några exempel på vad jag tänker på just nu. Och ATT jag tänker på dom! Jag tänker faktiskt så mycket att jag tänker på alla samtidigt. Det är därför det är så jobbigt för mig. Inte konstigt att jag är tankspridd. Inte konstigt att jag tappade bort telefonen två gånger på två dagar -ena dagen var den på Eriks i Hackås och andra dagen var den på jobbet, och vart var jag? -hemma.


På fredag efter tentan ska jag slappna av i huvudet genom att gå på bio. Det blir bra




Äventyr i sovrummet

Nu kommer paniken och kryper på igen. Sakta men säkert känner jag hur den äter upp mig inifrån. Tenta på fredag. Det kommer gå bra. Jag ska klara den.




 Så lämpligt att jag ställde mig i kö på telia för en ny telefon förra veckan eftersom det verkar som jag tappade bort min telefon idag. Hallå? Hallå? Hallå? Hallå!




Igår hade vi äventyr här hemma. Vi var så inställda på en lugn kväll med Indiana Jones, men redan i första pausen blev det fart. Mikael har förbjudit mig från att skriva vad som hände; "fan om du skriver ut dehär på din jävla bloggjävel"




RSS 2.0