Mot högre utbildning!

Sådär, då har jag fixat det sista inför skolstarten imorn; studiebidrag sökt, inlogg till studentportal fixad och inlogg till bibblan fixad. Jag känner mig på hugget för fan! Ska bara betala kåravgiften så kan jag ro iland sen.
Jag har inte blivit nervös än heller... Jag känner mig lugn, nästan för lugn.
Jag hade velat haft Leffes tel.nr, Jessikas killes kompis från Mora som var med ut på stråket, så skulle jag ha frågat han om han är nervös, han är faktiskt den enda jag vet som också ska börja imorn.
Det känns tryggt också att ha ganska många kompisar som redan pluggar, de har alla lovat att det bara är att ringa om jag om någon anledning skulle virra bort mig eller få en blackout eller om något annat oönskat skulle hända imorn. Och tro mig, är det någon något sådant skulle hända, så är det mig.

Jag undrar om jag inte är lite nervös ändå... Det kanske är därför jag har haft ont i magen hela dagen?


Sugen ikväll

Ikväll är jag sugen. Sugen som fan.
Synd bara att jag jobbar. Fast, det kanske är bra egentligen; Mina kvarn-avslutningar har en förmåga att balla ur, rejält.
Men det svider lite att tänka tillbaka på alla gånger under denna sommar som alla vänner gått ut och haft hur kul som helst, medans jag bara har jobbat tamefan varenda helg. Lite bitter över detta.
Men jag har en plan; Eftersom både jag och Jennie har jobbat som fan i sommar så är vi dom enda som får festa hela hösten utan att få dåligt samvete.
Jag längtar verkligen tillbaka till skoltiden med asmycket saker att göra hela tiden, pressen som hänger över en, alla klasskompisar som är allmänt mupp och oväntade fester som ploppade upp här och där. Det känns som man har förslappat sig nu då man jobbar, fallit in i en rutin som jag inte gillar. Men; på måndag börjar mitt nya liv som universitetsråtta, och då räknar jag kallt med mer stadshäng!

Så... vad är väl en kväll på kvarna när man kan sitta på jobbet?


Jag avslutar med ett citat av en gammal vän; "...tycker att alla par kan sluta facebookpussas och börja ligga lite hårdare med varandra istället"  
Jag håller med till fullo.

Kanske en race-cykel?

Trött

Jag brukar normalt älska den stunden jag har för mig själv på cykeln till och från jobbet men idag var dessa 45 min bland de värsta i mitt liv. Jag har tre växlar, men idag funkade bara ettan och tvåans. Inte kul, jag vill ju trampa järnet ju! Körde ändå på trean och då funkade den ibland, ca ett halvt tramptag och sedan växlade den ur, så då fick man cykla ett tag utan att trampan tog ett skit. Jag blev ganska tröten. När jag kom till Fillsta var jag så less så jag ville bryta ihop och grina en skvätt... men jag bet ihop. När jag kommer över på frösösidan fungerar cykeln naturligtvis som vanligt igen. Kul Liv.

Tillbringar natten på jobbet och ska sedan försöka trampa mig hemmåt.
Jag frågar mig själv; är det dags att skrota fastras gamla cykel? -Nej det går jag inte med på.


Friska vindar

Säga vad man vill om detta väder, men jag gillar det starkt! Perfekt träningsväder och perfekt höstväder.
Me like så att säga.

Idag är en såndär härlig dag då jag får göra allt jag vill; bädda sängen och plocka så det ser snyggt ut hemma, joggingtur på morgonen, cykla in till staden och jag hinner även upp på ATS och träna innan jag går på natturen på jobbet kl 15.
Införskaffade nya hörlurar (rosa skullcandy) på mediamarkt igår, så nu dunkar det på som fasen i mina öron. -sweet.


Agneta Sjödin förstör min självkänsla

Fan vilken snygg kropp! (appro på Fångarna på fortet) Är det någon man vill se ut som, gammal som ung, så är det ju den snyggingen! "AJ DAY" som vi brukar säga hemma i Skucku.



Nu är vi väl hemkomna från vår härliga tvådagars på Birsta. -Mycket givande resa! Jag köpte både en massa härliga höstkläder (dock fanns inte den nyinkomna(?) pippikoftan på RUT m.fl i min strl, så lite ledsen i ögat är jag allt) och en massa bra saker (som jag lika gärna hade klarat mig utan). Jag är extra nöjd med min "tanthörna" (kika korten). I denna myshörna bestående av ett stycke fåtölj a la JennyLund, i st golvlampa och ett stycke MYCKET fejk-fårskinn ska jag krypa ner och mysa tillsammans med en filt och kanske lite tantsnusk; någon harlequin roman. Min tanke är också att fixa upp lite björntråd på den panelade väggen med lite mysiga svartvita pics i klädnypor. Jag har också planer för väggen bakom lampan, men det är inget jag avslöjar förrän det är fullföljt, annars vet jag att jag har en blåvägrande pojkvän i hasarna för evigt.

För övrigt har jag nog aldrig handlat såhär mycket på Ikea förut....


                                






Kärlekssemester?

Bingo på Vitgårn - jag och Kristina var där, men vann ingenting.
Jag tyckte att det skulle ha suttit fint med 16.000;- då jag och Mikael åker på en TVÅDAGARS SHOPPINGRESA till Birsta imorgon. Det är verkligen inte alla brudar som får med sina karlar på sånt, men jag har lyckats!
Knepet; Tjejen; "Du, jag tycker att vi har ganska tråkigt, vi gör ju ingenting tillsammans längre"
Killen; "Ja men vi hittar på något då, vad ska vi göra?"
Tjejen; "Vi kan åka en tur och bo på hotell, kanske till typ Sundsvall eftersom vi skulle behöva en ny soffa som du kan fläska ner dig i"
Killen för vid denna tidpunkt en inre kamp innom sig själv - ska han stenvägra en tur till Ikea eller ska han välja att följa med eftersom en ny soffa skulle vara så jävla skönt?
Han väljer ju naturligtvis en ny soffa eftersom det bästa som finns är att som sagt, att fläska sig.


Så åket är framkört och vagnen påkopplad. kl 7.30 bär det iväg


Ostfyllda kycklingbröst

...lät äckligt. Men det var toppengott.
Svärmor bjuder på pannacotta till efterrätt.

Kul lördagskväll.


Poliser och heta nätter

Vad hände? Åkte Sofie fast när polisen kom kanske ni undrar?
-Nej nej, jag är fortfarande på fri fot.

Kände bara att jag inte har haft något att dela med mig av (vilket jag aldrig haft iofs).
Men nu kommer jag med en glad nyhet! Temperaturen har börjat sjunka och vi börjar förbereda oss för en härlig höst. Nu ikväll fick jag t.ex. gosa in mig i min älsklingsjacka för första gången denna säsong;

                                        


Annars då? - Har känt mig lite hängig och nere ett tag så jag tänkte börja med ArticRoot - alltså rosenrot som ska vara uppiggande vid nedsatt prestation och trötthet. Om dom har varit så uppiggande vet jag inte, och dom har inte fallit till Mikaels fördel direkt; det enda som har hänt är att jag drömmer sexdrömmar om min granne.


Idag var jag även in på en smärre operation; P-staven skulle ut. Och som jag gruvade mig! Men det visade sig gå mycket bra så nu har jag inte längre ett implantat. Jag känner mig fri på något sätt. Men det blir väldigt knepigt att inte få duscha armen på två dagar -jag som svettas så mycket, men jag ska vara försiktig - annars kunde jag få ett blått streck i huden där staven suttit.


Det var väl allt som jag har tänkt på under dagen.
Nu drar jag mig tillbaka till drömmarnas värld - till magrutor och tatuerade överkroppar


RSS 2.0