Runt midnatt på fredagen

Det är alldeles mörkt i rummet, bara kylskåpets surrande hörs. Plötsligt börjar jag asgarva. Helena hänger på, utan att veta vad hon skrattar åt. Där står vi, inne hos Nisse, då klockan är strax efter midnatt en fredag. Vad gör jag där? Mitt pass slutade för över tre timmar sedan. Jo, vi hade bunkrat upp med tacogratäng, ostkrokar, godis och cocacola så jag blev kvar på jobbet och kikade på idol. Och efter idol var det Tokyo Drift. Men efter det var det faktiskt dags att åka hem, jag hade ju trots allt börjat jobba redan kl 8 på morgonen.


Ikväll ska jag och älskling titta på en ny film. En 3D-film. Det följde med 4 st fula glasögon som man ska ha på sig. Hoppas ingen kommer och hälsar på, det måste ju se jättekonstigt ut.




Träningsdagbok




Nu har jag gjort något mycket roligt. Eller spännande kanske det är. Eller det gör ialla fall att man blir peppad.
Jag har gjort ett konto på polarpersonaltrainer.com
Där får man en egen dagbok där man fyller i en massa roliga saker. Typ hur länge träningspasset var. Vilken högsta puls man kom upp i. Och hur många kalorier man brände. Sedan samlas all info ihop så kan man göra en utmaning. Jag t.ex. gjorde att jag skulle komma upp i 10 mil. Och det bästa av allt är att man kan bjuda in kompisar som också kan vara med och tävla! så nu ber jag er (jag tänker ut er som möjligtvis skulle kunna anta utmaningen av er som läser bloggen)
-Kristina
-Jessika
-Mirjam och Jennifer
-Linda Klaesson (du får bortse att du hoppar på kryckor)
-Linnea Paulsson (jag vet att du e lite träningsvillig långt därinne!)

Men det kanske finns ett litet problem här. Jag upptäckte att för att vara med och utmana så kanske man måste ha en pulsklocka, och inte vilken pulsklocka som helst, utan en pulsklocka från polar, och en dyr pulsklocka från polar, som skickar över data från klockan till internet. Jag måste nog spåna vidare. Man kan hur som helst fixa ett konto ialla fall. Och för att skriva i egna träningsdagboken så behövs det ingen pulsklocka över huvud taget.

Men på tal om pulsklockor så beställde ju jag en för länge sedan. För två veckor sedan, för att vara exakt. Och den har inte kommit än. Det värsta är att jag betalade den via internetbank på en gång, så jag är rädd att jag har blivit lurad. Ska aldrig handla på tretti.se igen.

Nu tar jag bussen in till stan, lånar en ny bok på bibblan (tog tag i mitt liv, skaffade lånekort, började plugga igen, men det är en annan historia), går upp på ITRIM och tränar, sen åker jag med Mikael hem då han slutat jobbet.

Tack för mig


Härligt

Så har man återigen fyllt upp skrattkvoten för ett tag.
Middag och lek i goda vänners lag. Jag undrar om folk blir less på mitt skrikskratt... Det måste de bli.
"Som finns i Näkten och är grönt!" "Storsjöodjuret!" Nej Mirjam. Gädda
Förklara ordet "Geront" - "rörmokare som fastnat med armen i vattenlåset"

Imorgon får jag äntligen komma tillbaka till Ruuthsvägen; Jobb vankas runt hörnet, och det med den bästa pantzarvagnen. Ut och grilla korv tror jag.


/Sofie - Sleep tight



Tjocko

Min bantning går inte så bra. Speciellt inte dom dagar vi hittar på något.
Som i fredags då vi for till Sundsvall;

Lunch - Kebab
Godis
Middag - Pizza
Godis
Chips och Dip
Ostkrokar

Jag gick upp 6 hg den dagen. Nu får jag ta nya tag igen.
Kan t.ex. berätta att jag sprang 6 km igår utan att stanna. Det har aldrig hänt förut.

Idag blir det en promenad, ett pass på Itrim och lite simning sen. Och BARA nutrilettshakar!

Le Parkour

Vore inte le parkour (freerun) coolt? Hur gör man? Jag antar att jag gjorde fel redan på mellanstadiet då jag hoppade av gympan som gick på tisdagkvällarna med Kajsa Kårwik och Isabelle Hemmingsson...Om jag hade fortsatt hade jag nog haft en bra grund nu...
Men man kanske kan träna upp några schyssta övningar på studsmattan för att senare göra dom ute på gatan... Eller är jag helt enkelt för gammal? Jag vägrar tro det.


Höstmarknaden i Åre idag var väl inte så mycket att hänga i julgranen. Men jag gillade maskoten som smög omkring på torget. Jag blev så till mig då jag såg honom att jag trängde mig före alla ungar som stog och skulle kramas med björnen, slet tag i han och vände oss om mot sandra som tog ett fint kort;
    



Ungarna måste förlåta mig men jag är så svag för björnar...
            För övrigt hittade inte jag något superbra varken på marknaden eller på Lundhagsrean. Jag stod emot mina köp-bara-för-att-det-är-rea-tankar och gick därifrån tomhänt. Men min plånbok fick inte vila särskillt länge för på hemvägen svängde vi in till Chokladfabriken. Där köpte jag äntligen mina varm-chokladmuggar som jag trånat efter så länge. Letat på nätet sedan jag såg dom första gången i Åre utan något resultat, så nu var jag tvungen att köpa. And I Like It!

Så en relativt billig Åreresa denna gång. Däremot gjorde jag av med lite pengar i Birsta igår istället. Vad jag ränner omkring. Nu får det vara färdigåkt för ett tag. Eller blir det Mora - Västerås nästa helg?


Åter igen har helgen varit alldeles för onyttig så imorgon drar jag ut på en löparrunda(!) det första jag gör. Om jag inte får för mig något annat lutar det också åt ett gympass på eftermiddagen. Och BARA nutrilettshakar imorn!


//Sofie - i svepet


RSS 2.0