Fantastiskt underbar dag

Idag är en bra dag. Jag gilllar bra dagar. Dagar man bara går runt med ett fåningt leende. Att jag blev väckt kl 5 imorse av ett sms gjorde inget, för det var ett sms jag gillade. Sen kunde jag inte somna om. Examinationsseminariet i kommunikation gick alldeles lysande bra på förmiddagen. På lunchen blev det en snabb promenad i den härliga vårsolen. Underbart! Då jag kom tillbaka på skolan kom det fram en tjej som jag aldrig sett förut och tyckte att jag hade en underbart fin sjal. Är det konstigt att jag tycker om den här dagen?

Vintersoldat

Jag befinner mig långt inne i urskogarnas urskog. Jag är i den byn som består av tre hushåll varav två bor här permanent. Jag är i Rogsta. Då vi bäddat ner oss i madrasserna i vardagsrummet, för ja, även om Kristina och Mattias har sitt sovrum på övervåningen så vill dom ändå sova med mig i vardagsrummet. Jag kan tänka mig att Mattias hade en baktanke då han sa; "men vi kan åxå sova i vardagsrummet, jag tar den lilla madrassen så kan ni två dela på den stora". Han hade trots allt pratat om "kuddkrig" hela kvällen. Nåväl, då vi gick till sängs hittade jag en tidning under vardagsrumsbordet som hette "vintersoldat". Jag började bläddra lite i den och såg en massa fint illustrerade bilder på soldater som var ute i strid. Jag frågade då Mattias om det var en riktig tidning eller en serietidning; -"serietidning?! Det är tvättäkta studiemateriel"! Nästa gång ska jag tänka mig för innan jag förolämpar kursmateriel från försvarsmakten. Hur som helst börjar jag läsa och hittar snart mitt favoritkapitel; Ut- och inproblemet. Ett smaskigt utdrag ur denna fantastiska tidning; Tips för att hålla dig torr; "om du kan förutse att du kommer att bli fuktig eller våt, använd så lite kläder som möjligt".

Jag gillar plysh

Jag skulle vara så duktig å plugga idag, men då hittade jag en toppenbra låtlista på syrrans spotify, så de blev en timmes fuldans för mig själv i lägenheten istället. Då jag väl fick ro i kroppen och satte mig med boken visade det sig att denna kurslitteratur var ap-tråkig så jag råkade somna. Nu blir de jobb till sena kvällen, därefter plysh-dress å skräckfilm med de bästa brudsen. Jag gillar't!

RSS 2.0