Asics 2160

  


Ville bara säga att jag köpt nya löpardojjor. Dom är det dyraste mina fötter har ägt någongång. 


skaffat ett liv

Det går ett glädjeeufori genom mig nu då jag sitter och betalar räkningar.
Det kanske låter konstigt men allvarligt, det är en av de bästa stunderna jag haft på länge. Jag har nu betalat min första hyra ever! Kom igen, det är hur stort som helst ju. 
Räkning nr 2; av någon märklig anledning har min telebobbaräkning stigit till skyarna de sista månaderna. Jag undrar om det kan ha någonting att göra med att man blivit social igen?
Hur som helst, glädje nr två; efter räkningarna var betalade hade jag pengar kvar(?).
Hur är det möjligt, tänkte liten fattig student. Sen kom jag på att jag bott hemma den senaste tiden och den sista månaden har jag även cyklat på jobbet.
Och nu när jag tänker efter så var det väldigt länge sedan jag såg mitt bankkort... 
Ekonomiskt drag kanske folk tänker, men det hade inte jag tänkt på förrän jag såg pengarna som var kvar på kontot. Jag såg cyklandet som en ren hälsovinst men det var uppenbarligen bra för min portmonnä också. För dom pengarna blir det nu en ny fåtölj istället. Bra jobbat Sofie! 

Saker att lägga pengar på närmsta tiden:

Tapeter
Bänkskiva
Säng
Två fåtöljer
Köksbord
Porslin
Mattor 

Det låter ju verkligen som mina surt förvärvade korvören kommer räcka långt. Är det dags för ett sms-lån måntro? 







påsken i pics

      

                                                       

våga vägra göra ett album på facebook


Gult är inte fult

Så var ännu en underbar påskhelg över. Den tillbringades som vanligt med släkt och vänner i både Gillhov och Salsån. Det har varit helt underbart hur påsken bara flutit på och jag har bara tagit det lugnt samtidigt som det känns som jag fått massa bra saker gjort. Det känns som hela jag är en räkmacka!
Sen det där med räkor: jag har faktiskt antagit namnet shrimp nu, soldyrkare som jag är.

Folk säger "akta dig för solen nu när ozonlagret är så tunnt!" jag säger "passa på att steka nu när ozonlagret är så tunnt!"

Så vad har jag då gjort i påsk?
Började med en chill dag i Gillhov med mammas galna släkt. En bild säger mer än tusen ord, så ett bildregn kommer upp en annan dag.

Bäst trivs jag ändå i Salsån!
Ivrig som jag var, for jag dit tidigare än resten av familjen på lördag morgon. Kliver ur bilen och ser att det är väldigt blött på isen. Fan. Mamma har mina stövlar i hennes bil som kommer senare. Jaja, hittar ett par sandaler i stugan som jag sätter på mig. Tar jumpaskorna och fiskegrejorna i handen.
Sen att ge sig ut på isen var inte det lättaste då det är landlöst mest överallt. Hittar dock ett ganska bra ställe och smyger mig ut. Visst sviktade det då man gick, men höll gjorde det, Ut ialla fall. Sämre då vi skulle in till land på eftermiddagen igen. Mer om detta en annan gång.
Väl ute på isen tänker jag att jag ska borra ett hål och göra grett i sandalerna så drar jag på mig jumpaskorna då jag satt mig i solstolen. Bra där Sofie!
Borrar mitt hål och sparkar undan isen med min nakna fot. Aj. Inser att jag sparkat på isborrens skär. Aj fan vad det blöder. Gillar jag blod? Nej. Men fisken tydligen. Drog upp två fina firrar på en gång och sen var det heldött resten av dagen.


Påskaftonskväll och inget att göra. Vad händer? Jennie Forss meddelar att hon är på ingående till Skucku, tänka sig! Likaså fröken Sundh. Alla är pepp på att titta på folk utan att för den skullen behöva anstränga sig. Vad gör vi? Far på Skalet naturligtvis! En av dom bästa kvällarna på Skalet tillbringas så i en Mazda på hotellets parkering. Det var länge sedan vi skrattat så gott vill jag lova! Helt underbart! Hade det gått, hade jag bokat samma parkeringsplats nästa gång, för vilken underbart bra utsikt vi hade över alla som kom och gick men även över dom som stod still.

Årets första dopp hanns även med samt årets första skogsrekarpromenad. Men som sagt. Helgen i bilder kommer den dagen jag har belen att sitta ner en längre stund och pilla på. Har en rätt körig vecka framför mig. Buhu



Solen skiner och jag med den.

Känner mig ganska nöjd så här på morgonkvisten över att jag kl 07.10 smög upp före resten av familjen och gav mig ut på en långväga löptur. Speciellt med tanke på att i rummet mitt emot mitt rum låg det två elitseriespelare och sussade sött fortfarande.
Sen kan man ju fråga sig –kanske var det jag som behövde den motionsrundan mest? Må så vara, men nöjd är jag trots allt.


Sen har jag tyvärr uppmärksammat ett litet problem jag haft ett par veckor eller månader (när dom börjar fråga "hur länge har du haft det här?" så blir jag så fruktansvärt osäker, eftersom man ändå blivit van vid problemet och inte tänkt på det, så jag kan inte säga om det varit ett par månader eller ett par veckor). Jag tror minsann att min högra äggstock strejkar, den är hur som helst svullen. Tog upp problemet med moderkakan (mamma) i morse och fick svårrtöuga för att jag inte kollat upp det tidigare. Så på tisdag bär det åter igen av mot barnmorskan. Den här gången har jag skött mig(lika med - ej haft oskyddat sex) och anser att pissa i mugg och topsa fiffi finnes helt onödigt. Skönt





Att kratta i motvind är som att flörta med en kille som har tjej

..funkar inge bra. Men jag är inte den som ger mig i första taget. Såhär sex blåsor senare kan jag ändå tänka -var det värt det? (krattningen alltså, hoppas hoppas att jag aldrig får blåsor efter ett samlag)
Nåväl, sista snöflingan smälte bort från gårn idag. Och så fort man ens tänker på sommar och tankarna svävar iväg till mjukglass och nakna muskulösa överkroppar, så kommer regnhelvetet.


Nu väntar en helg med släkten från södra Sveriget. Brukar kunna gå hur som helst; ett år var det så underbart kul så man glömde tid och rum. Ett annat år slutade med bråk där tänder flög och en morbror satt och grinade.
I år ska vi introducera en ny pojkvän från familjen. Det är alltid lika roligt. Hoppas Jessikas dalmas vill komma och hälsa på oss fler gånger.


Dagens citat kommer vid middagsbordet då jag sitter och diskuterar med mina föräldrar. Vad är det som styr när påsk infaller? Pappa svarar gravallvarligt; "Det är Calle Bildt som bestämmer när det är påsk". Punkt. End of discussion

Paranormal Activity

Om ni undrar vad en "klinisk examination" är för något kan ni fortsätta att undra. Jag vet vad det är, för jag klarade den idag. Wiihoo



Ikväll kommer det bli en sån där skönare jävla kväll som jag älskar över allt annat! Det vankas skräckfilm och mys med de allra bästa flickorna i en trång soffa någonstans på söder. Pax för att sitta i mitten!





som en extra liten notis skall nämnas att syster Jessika blivit uttagen till U19! LANDSLAGET, FUCKING LANDSLAGET

Det är så skönt att börja dagen med ett leende

Jag tycker mamma är så otroligt snäll då hon sätter igång och dammsuger kl 06.01 då hon vet att jag är ledig.
Jag har förändrats så mycket; vanliga Sofie skulle ha kutat upp, skrikit något i stil med VA FAN HÅLLER DU PÅ MED? ÄRU DUM I HUVUDET?!? och dragit ur kontakten och gett mamma en väldigt auktoritär, svart blick som betydde -det här väntar du med ett par timmar- men imorse då jag vaknade av dammsugarens härliga brummande började jag bara le och tänkte "hon är ju för festlig, min mamma"
Då hon är färdig ropar jag "dedär var inte snäääällt" och sedan skrattar vi båda två.


Sitter för övrigt nere i grottan i sjuksyrrornas hus på campus nu (=datasalen i källaren; en mörk stenlokal med ytterst små fönster uppe vid taket, som menat för att släppa in så lite dagsljus som möjligt bara för att göra pluggandet ännu surare för studenterna)
Det är ju alltid här man hamnar då man har någon rapport eller stort arbete på gång. Och när jag har sådana grejer hängandes över mig, kryper jag in i min egna lilla bubbla och bara, dör känns det som. Jag blir deprimerad! Och att då stuva in mig i en mörk källarlokal är inte smart gjort av mina lärare. Förstår dom inte det?



Mjukisbrallor och Top Notch i stora salen är samma sak



Den som säger att mjukisbrallor går fett bort, går automatiskt fett bort ur mitt liv. Det är ju det skönaste man kan ha på sig. Alltså, att dra på sig ett par mjukisar är som att dra på sig... ingenting. 
Jag heter mjukbrallan i andranamn.
Fråga varför det bästa brännbollslaget på Rosste-teckta för fem år sedan hette Team Mjukbralla. Jo, det var för att the Cap, Ms Sofie, was the leader helt enkelt.


Appro på! Var det verkligen fem år sedan vi drog igång brännbollsfesten? Var det fem år sedan Kristina stog vid spisen i dagarna två för att fixa det hon trodde skulle bli världens kräftskiva, men som blev världens brännbollsfest istället? Var det då vi skulle lattja litte brännboll först och köra en riktig kräftskiva efteråt? Var det då vi fick för oss att pallra ner på lägdan och putta till fyra höbalar med L-200an så de fyllde funktionen att både vara brännbollskoner samt ölbord, så det blev brännboll? Var det fem år sedan vi drack bål direkt ur hinkarna? Var det fem år sedan vi blev så fulla att Kristinas kräftskiva blev ett slaffskalas istället? Var det fem år sedan man hittade mat i varenda liten vrå ute i stugan i Rogsta, så man åt konstant ända fram på småtimmarna? Var det fem år sedan Johan ramlade av flaket, gjorde en volt i luften men ändå lyckades behålla ölen helt ospilld?
Nej allt kanske inte var för fem år sedan, det kan hända att jag blandar ihop händelserna med olika år. Men oftast så är det så att det bästa som hände året innan tar vi med oss till året därpå och bara fyller på och gör det bättre.  Det är den bästa tradition jag någonsin börjat med. Brännbollen i Rogsta är lika mycket en svinarfest på föushjälln som Top Notch i stora salen.
Och det bästa är att den kommer komma tillbaka i augusti varje år så länge våra ben orkar bära oss där ute på teckta runt höbalarna... I alla fall om jag får bestämma


Pang på rödbetan

Åh vad jag gillar folk som är rakt på! Därför gillade jag samtalet jag fick idag:
"Jag vill träffa dig. På torsdag kl 12. Kom dit"
Även att det lyckades vara min enda lediga dag på två veckor, så givetvis blev mitt svar Åkej! utan tvekan

Ikväll har mina slitna dojjor fått jobba i...

img_1843 (MMS)

Ikväll har mina slitna dojjor fått jobba igen.  Det är tyvärr hög tid att köpa nya då jag känner av både höft och knä. Det måste bero på skorna, för jag vägar få sånna ålderskrämpor redan!   För övrigt så är detta ett test för att se om det går att skriva via mms på min teleboubou.  Tack för mig


nöjdare storasyster



Jag har försökt att hålla mig från att skryta förut, men nu går det inte längre!
Idag är jag stolt som en tupp över att vara hennes storasyster! Jag har lärt hon allt jag kan, och det är därför hon är där hon är idag. Jag har fan i mig tränat henne från grunden; förr, när jag cyklade runt byn var hon för liten för cykel så hon fick springa bakom. Och hon grina och hon grina, och jag blev sur över att vänta så jag skällde på henne så hon kutade fortare. (fan, när jag tänker tillbaka på detta får jag ont i hjärtat på riktigt. Stackars barn!)


Hur som helst har det varit Distriktlags-SM för 17åringar uppe i Umeå nu i helgen och Jessika var med och spelade för Dalarna.
iiihhh!! nu kommer det: Hon blev uttagen till Allstar-teamet. Fucking Allstar! 



Jag hoppas vi är medvetna om att det var ett skämt

Det var en snygg annons jag och Mattias knåpade ihop på vägen hem från Umeå idag. Jag var t o m seriös och skulle lägga in den på blocket. Jag har aldrig lagt in en annons där förut, så när vi författat klart och ringt och bekräftat annonsen och fick mailet av blocket att "annonsen läggs upp så fort den blivit granskad" började jag ana oråd i mossen, och tänkte att det kanske inte går vägen det här. Och mycket riktigt -10 min senare får vi avslag. Fan. Annonsen var världsbäst och vi hade lagt ner så sjukt mycket kärlek på den!  Det kändes som vi hade fått med det mesta av det som brukar stå i typ en bilannons och det hade varit så sjukt kul att läsa mailen om någon hade nappat. Sen kan man undra -vem hade nappat? En begagnad dildo från -04? 2 tidigare ägare? Stört kul.  Det blev ialla fall mycket skratt och fnitter på vägen hem

Sex säljer

Mr Rabbit Dildo



Säljer nu min CandyKing Tomtefar pga tidsbrist.
En värsting inom vaginal stimulans!
Den är bara framkörd.
Fint bruksskick, endast tjejkörd.
Steglös vibrator- och rotationsstyrka.
Stark motor, går kanonbra, bör provköras!
Endast en ägare före mig, har har gått felfritt under min tid.
Ovanligt praktisk och billig i drift.


Penetrerande längd: 15 cm
Total längd: 23 cm
Diameter: 3 cm
Material: jelly
Yta: slät (något matt i lacken)
Hårdhet: mjuk
Årsmodell: -04
Drivkraft: R3 (AAA) 4 st batterier
Vibrationsgrad: hårt



Pris: 300:- ev byte mot liknande i grövre storlek.


Skickar med batterier och glidmedel vid snabb affär


OBS! gonorré i telefonen = endast mail!




Jag gick in i en mardröm idag

  

 

Varför får man alla briljanta idéer när man är själv? I alla år har man suttit och dumförklarat alla dumma människor på skräckfilmer som promt ska gå iväg själv, och vad gör jag idag?? -Får för mig att gå upp till Gammelstuga alldeles själv. Solen lyste ju och jag var vid gott humör, så jag tänkte, varför inte?
Jag tyckte att det var dags att börja leta gamla saker att inreda nya läggan med och gammelstuga kändes ju som nära till hands. 

Sagt och gjort. Det kändes som sagt bra i början för solen lyste ju... Gick mot prästkammarn först. Dom säger att det är i det rummet det spökar, men jag är ju en tuff brud! Det är klart att det knakar, det är ju ett gammalt hus. Och det viner i väggarna eftersom det är näst intill storm ute, men jag har ju gett mig fan på att jag inte ska bli rädd -Det är ju ljust ute! 
Jag trasslade in mig i lite spindelnät på vägen upp och när jag står i hallen på övervåningen och försöker kladda av mig spindelns helvete hör jag hur en tavla åker i golvet på nedervåningen. 
Efter jag har dragit det jobbiga andetaget då man är så rädd att man bara vill försvinna tänkte jag; det hände inte! Ska jag börja hyperventilera eller ska jag börja grina? Jag står och funderar en stund. Tänker; det är ju ljust ute, kom igen nu Sofie! och skärper ihop mig.
Jag börjar smyga ner för trappen igen med ett jävligt stadigt tag om trappräcket samtidigt som jag förbannar mig själv för att jag gett mig iväg ensam.
Äckligt nog ligger det mycket riktigt ett kort på golvet då jag kommer ner i köket igen.


 



baahhh vilken ilning det gick längs ryggraden på mig. Jag letar febrilt efter något som kan ha orsakat nerrivningen men hittar inget annat än att jag lämnat ytterdärren öppen. Det måste ha varit draget som rev ner det.

Fast besluten om att fortsätta mitt äventyr tassar jag vidare genom huset. Mina ögon far stirrigt omkring och jag tittar mig ofta över axeln för att se efter om det står någon döing i något hörn. Nu är jag framme vid trappen i andra änden av huset. Jag måste medge att trots att jag skärpt ihop mig känner jag mig lite bekymmersam då jag tittar upp mot övervåningen.



Så var jag uppe. Jag tittar in i ett av sovrummen och hoppar till då jag ser en svart skepnad som rör sig i ögonvrån. Jag inser snabbt att det är mig själv jag ser i spegeln som hänger där på väggen och mina tankar glider oavkortat iväg till The Ring-filmen och den långhåriga flickan med vitt nattlinne. Återigen kikar jag mig försiktigt över axeln för att försäkra mig om att hon inte står där.

 

Äntligen har jag kommit fram till vindsutrymmet där jag tror att det kan finnas bra rekvisita för mitt mission. Jag rör mig ytterst försiktigt över allt bråte som ligger där uppe, dels för att jag är sjukt rädd och dels för att jag har för mig att pappa någon gång har sagt att golvet är jättedåligt här och kan rasa ner när som helst. Han kan ha sagt det för att skrämma iväg oss småungar men jag tar hur som helst det säkra för det osäkra. Jag har öronen vässade hela tiden och jag går som på nålar samtidigt som jag tittar mig över axeln ca 10 ggr/minut. Helt plötsligt rycker jag till som bara faan och jag tror att det även kom ett litet pip från min mun och pulsen som redan låg på stadiga 195slag/min, ökade lätt till 250slag/min. Sen inser jag att pipet var ett sms i min jackficka. Död åt Tengil, jag har aldrig svurit över ett sms från en kille förut. 

 

  


Wow vilken spökhistoria! Fick jag ut något av äventyret? Förutom en gigantisk adrenalinproduktion hittade jag faktiskt både ett bord och en sänggavel. Men båda i massivt trä, så nästa gång tar jag med mig något muskulöst då jag går dit.


 






Orka va neger

Ibland har jag ungefär så här roligt. Alltså jag lägger mig på golvet i badrummet och filosoferar. Alltid kommer man fram till något bra.




Ungefär så här roligt kan man ha i Rogsta.
Man leker att köksbordet är en savann. och där på savannen spanar två godisgiraffer på varandra. Men dom kan liksom inte träffas för att det är en massa penn-hinder ivägen och båda girafferna är så stelbenta så de vet redan, tragiskt nog, att de aldrig kommer att komma fram till varandra. Det är kul ända tills ena giraffen blir trött och vickar framåt, rakt ner i melonvattenhålet(som tyvärr inte hann vara med på bild). Då dör giraffen, vinigumshuvudet liksom smälter i vattnet.





Sådär. Jag gatt ta fram min oseriösa sida för att väga upp allt seriöst som har hänt idag;
Allvarligt, hur många skulle låta mig lalla på med injektionsvätskor, leka järnet, och sedan även även, låta mig injicera skiten i en?? Tydligen min handledare.
Hon frågade; Har du gjort rätt nu då?
Jag svarade; Ja det har jag.
Hon sa; Ja, du darrar rätt också.
Sen fick jag sticka in det i en söt liten tant.


Fick även göra en RIKning idag, vilket innebär sticka upp en ca 30 cm lång slang i urinröret, upp i blåsan för att tömma. wow wow wow, det tar sig sa mordbrännarn!



Jag trivs bra i min blåa pyjamas



Äntligen! ...fick jag sätta på mig lika pyjamas som J.D har på sig i Scrubs. Om jag ska jobba som sjuksköterska ska vi vara ett lika knäppt gäng som dom är!

Första dagen på praktiken då:
Hade inga som helst förväntningar eftersom då jag varit där och hälsat på har de sagt att alla är så friska och pigga så det inte finns så mycket för mig som sjuksköterskestudent att göra. Meeeen... Då lilla fröken Eriksson kommer dit kan man räkna med att det blir liv i luckan.
Så håvade man in två katetersättningar första dagen. wiho wiho wiho! Och dom hade även även även sparat en massa provtagningar till mig som ska göras, både kapillära och venösa. wiho wiho wiho! Dessutom har jag 22 blodtryck att genomföra under veckan.
Första som hände i morse var att jag kastades in och fick vara med på ronden. –Viktigpetter jag? Japp!

Sjukt peppad blev jag hur som helst idag! Inte just för att jobba med gamlingar, utan mer för att lära mig hur verksamheten fungerar och dessutom lära mig den basala omvårdnaden, som det fint heter. Dom tänkte skicka hem mig kl två idag med motiveringen ”man brukar ju bli så trött första dagen” men ack så brydd sjuksköterskan blev på min motfråga ”vad ska du göra nu då? Kan jag inte hänga med?” Så jag blev kvar ett par timmar och dokumenterade vad som sas på ronden.


Andra intryck under dagen; Tänk er mig som klämmer och pillar på allt, komma in till en gamling jag aldrig träffat förut och ser dom stora, svarta pormaskarna mellan alla rynkor på kinden. Dom har säkert legat och grott där i flera 10-tals år liksom. Kliade det lite i mina fingrar kanske???



Let's go all the way tonight. No regrets, just love



jahaja.
Jag tänkte skriva något välformulerat om vilka förväntningar vi hade, jag och Jennie, igår kväll då vi gick ner över Sollidenbackarna mot stan, om hur kvällen var, hur det var att pimpla drinkar i skybaren på Arctura, och om hur kul det är med gott sällskap. Men tyvärr bestämde sig bakfyllan, som jag totalt gett fan i hela dagen, för att den inte alls var besegrad, utan slog tillbaka med full effekt så jag nu ligger nockad på golvet i fosterställning och kvider.


Åldern börjar ta ut sin rätt

Snackade med forssan igår. Man får alltid så givande konversationer med henne. Vi funderade på vart alla killar i våran ålder är; går man på olearys är det bara 17åringar och går man på G3 är det bara 40åringar. Alltså har alla killar i våran ålder skaffat umgänge och sitter hemma och myser på kvällarna nu för tiden. Sen om 20 år har de ledsnat på kärringarna och skiljer sig och då kommer de dyka upp på G3. Så nu har vi ett par år på oss att ladda för nästa date helt enkelt. 

RSS 2.0