watch your step

jaha, nu sitter man har pa baten. Solat i 4 dagar och vi tror att vi antligen haller pa att fa lite farg. Om vi ar rod eller brun har vi inte riktigt kommit underfund med an. Idag solade vi med sololja, det blev rott, fast ja som sagt, det kanske ar lite brunt ocksa?
Pa baten ar det mest gamla manniskor, sa jag och Jennie har mest bekantat oss med personalen ombord. Dom ar faktiskt valdigt roliga, fast laskiga. Nar vi kommer in i matsalen ropar de "sofie, jennie, how are you?" vi ar 1500 st pa baten, sa jag forstar inte hur de kan komma ihag oss. Kanske for att vi ar yngst?
Igar drog vi igenom hela drinklistan i baren. Sedan sa bartendern; "its time for you to go now". Det blev sangen redan klockan 22.00. Men da var vi uppe med tuppen idag ocksa.
Det ar sa roligt att sitta och ata frukost, for man har ny utsikt att titta pa varje dag.
Det farligaste ar att det ar buffe dygnet runt. mat, paj, glass, kakor och pizza. ingen halsoresa direkt, och man kan ju inte lata bli heller. 
Det gar bra med jennie ocksa. Fast jag tror hon ar lite orolig; sa fort ngn spoar vatten pa ngt dack langre upp kryper hon ihop och tror vi tar in vatten. Idag nar ett flygplan for forbi och tackte solen, skrek hon till och trodde att solen slocknade.

Imorgon vaknar vi pa korsika, spannande
 
Saknar mest Mikael♥

Kommentarer
Postat av: åsa

Verkar vara en klok bartender!Här hemma ösregnar det för t.f ha det gött//Mor

2008-06-23 @ 22:49:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0