Jesus lever

Igår hade jag samlat några gamla godingar till mat- och filmkväll.
Maten var god och humöret var på topp. Allt eftersom kvällen gick blev man  gladare och gladare. Tills det var dags för skräckfilm; Mikael hoppar upp ur soffan. Han kom plötsligt på att han var tvungen att kolla om det kommit in några nya bilar på blocket. Pär fick för sig att han gatt hem och fixa sin dator som han köpt.
Lina satt kvar i soffan ett tag. Men hon satt med ryggen emot tvn. Hon var så på spänn att när jag skrek skrek hon...
Jag skrek ju naturligt vis åt att det var läskigt på filmen, medans Lina inte visste vad hon skrek åt. Tillslut gav hon också upp.
Alltså var det bara jag, Sofie, som aldrig har gillat skräckisar för jag är så feg, som satt kvar i soffan, under täcket, och tittade genom fingrarna, på hela filmen.
När vi sammanfattade filmen vid frukostbordet idag tyckte Lina att det roligaste som hände var att jag hade suttit och ropat "JESUS LEVER, JESUS LEVER!!!". Jag gick tillbaka i mitt minne och hörde faktiskt mig själv skrika det. Så tokigt det kan bli.

--
Historien om min bantning, del 2;
När jag låg och funderade i sängen i morse kom jag på att jag skulle på träningsintro på ITRIM idag. Väl där i omklädningsrummet möts jag upp av mina nya vänner; fem tjocka damer i 40-50årsåldern. 
Vi börjar prata om sopporna och det visar sig att min lättare depression och svaghet som jag upplevt under de närmaste fyra dagarna, sedan jag började med pulverkosten skulle börja ge vika snart. När kroppen förstår att den inte ska få någon mer mat börjar den ta fett och energi ur fettdepåerna istället. Så lite lättare till mods går vi in i själva träningsdelen av huset.
Träningen verkar askul faktiskt. Det går ut på cirkelträning med 18 stationer. Varannan är maskin och varannan är konditionsstation, typ step-bräda eller sviktplatta. 30 sekunder på varje station, en röst i högtalarna säger "byt station" när man ska byta station. Lätt som en plätt.
Jovisst, min hälsoanalys som jag skulle på i fredags blev inställd, min coach fick influensan. Så på tisdag har jag en ny träff inbokad.


Trallala

Kommentarer
Postat av: systeryster

vad var det för film ni såg på era fegisar ?

2009-02-01 @ 20:14:38
URL: http://jessikaee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0